Connery

[Vinder fundet] Vind et Sony NEX-5T Kamera!

I anledning af vores fødselsdag forærer vi et nyt kamera væk til en af vores trofaste brugere

Sony - [Vinder fundet] Vind et Sony NEX-5T Kamera! Sony

Måske kender du det, jo ældre man bliver desto mere går man op i at gæsterne har det fedt og knap så meget i ens egne gaver. Sådan har vi det ihvertfald, og selvom vi kun er fyldt 14, har vi bestemt os for at give en gave til en af vores brugere.

Sony - [Vinder fundet] Vind et Sony NEX-5T Kamera! Sony

Det kan du vinde:

I samarbejde med Sony, sætter vi et lækkert NEX-5T kamera, med 16-50mm objektiv, på højkant.

NEX-5T er et kompaktkamera i hybridklassen, det betyder at du har et fedt lille kamera, med udskifteligt objektiv - som nok skulle få selv de fleste hobbyfotografer op i omdrejninger.
Det byder blandt andet på APS-C Sensor, 16,1 effektive megapixels, og selvfølgelig fuld HD video. Mange flere specifikationer på Sony.dk

Kameraet er også udstyret med NFC og Wi-Fi, og det giver en række fede muligheder for remote betjening, som er ret fedt, både når du skal skyde billeder og video i vanskelige vinkler, men også når der skal fremvises. Og piger, tjek flipskærmen = High quality selfies!
.

ANNONCE

VINDER: (SEBBAE) SEBASTIAN PEDERSEN, HERNING

Sådan deltager du:

For at deltage i konkurrencen om 1 styk Sony NEX-5T kamera (Værdi 5.400,- kr) skal du blot udfylde konkurrence-formularen herunder. Du skal dog være opmærksom på at du kun kan deltage hvis du har en brugerprofil på Connery (Men hey, det er gratis og du bliver det lige her: Opret gratis bruger)

Konkurrencen kører indtil mandag d. 3. februar 2014, kl 20.00 - Vinderen findes ved lodtrækning og kontaktes per e-mail umiddelbart herefter, vinderen offentliggøres ligeledes her i artiklen.

(Er du på mobil skal du vælge "desktopvisning" for at se formularen)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce