Connery

Vind Xtorm Power Bank

15.000 mAh garanterer et par gode opladninger - i flot indpakning.

Du kender det helt sikkert - den der evindelige kamp om at få batteriet på din smartphone til at holde hele turen igennem. 

De fleste telefoner holder heldigvis en dag eller halvanden på en opladning under normalt brug, hvilket er meget lækkert, når man sover tæt på en stikkontakt. Men, der er et par scenarier der bare tager ekstra hårdt på batteriet, og det værste er rejse: Om det er i bil, fly eller tog, så tager det bare hårdt på batteritiden. Både fordi du keder dig og bruger dit device mere, men også fordi rejsen tager hårdt på telefonen, der konstant skifter imellem forskellige antenner. 

Løsningen er såre simpel: Skaf dig en ordentlig powerbank. 

Og hvis du lige præcis står og mangler sådan en, kan du nu være heldig at vinde et rent monster af en powerbank, lige her. 

ANNONCE
Vind Xtorm Power Bank

Denne gang er det en Xtorm XB102 vi har på højkant. 

Power banken har et lækkert design, der endda har vundet en Red Dot design award. Den gemmer på en rå mængde ekstra batteri, i form af 15.000 mAH - Det er nok til at oplade en iPhone 7 hele 7 gange. 

Xtorm er også hurtigere end din gængse billig-powerbank. Den er udstyret med regulære USB-outputs med 3.5 ampere, og har også indbygget micro-USB kabel til alle jer Android-fans. 

Powerbanken har en aktuel udsalgspris på 649,- kroner, og det er ret meget smæk for skillingen. Men hvis du nu kunne få den gratis, så er det jo en no-brainer. Og hvis du lige skal være endnu klogere på den lille gadget, kan du læse videre på Xtorm.eu.

Det kan du være heldig at gøre, ved at deltage i nedenstående konkurence:


 

ANNONCE

Sådan deltager du i konkurrencen. 

Det er meget simpelt. Vi har et styk Xtorm XB102 Power Bank på højkant. Vi trækker lod om den, blandt alle der udfylder formularen herunder, og samtidig svarer rigtigt på spørgsmålet. Vi trækker vinderen fredag d. 2. december 2016 klokken 12.00. Vinderen kontaktes på oplyste e-mail, så sørg for at tjekke op. Hvis ikke vi hører tilbage fra vinderen inden den 9. december, trækker vi en ny vinder. Rinse and repeat, du har fanget det. 

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce