Connery

Vind: World of Warcraft Burning Crusade Classic Deluxe

World of Warcraft har genskabt deres første expansion

Er du en af de mange millioner af spillere, der gennem tiden har været omkring World of Warcraft? Hvis ja, så klinger det måske nostalgisk, når man nævner navne som Outland, The Dark Portal og 'Space Goats'. 

I hvert fald er der fuld knald på nostalgien, for World of Warcraft har netop udgivet MMORPG-spillets første expansion i deres Classic-variant. Burning Crusade blev først udgivet i 2007, og var den første udgivelse til World of Warcraft, der i perioden nærmede sig den største popularitet. 

I Burning Crusade Classic, kan man nu opleve eller genoplive magien fra 2007, med opdateret grafik og det klassiske gameplay fra way back when. 

ANNONCE
Burning Crusade lore-recap

Vind Deluxe-koder til World of Warcraft: Burning Crusade Classic

For at fejre den nye udgivelse af et legendarisk spil, kan vi i samarbejde med Activision udlodde 5 x WoW: Burning Crusade Classic Deluxe spilkoder - hver spilkode giver adgang til at karakter-boost, 30 dages game time og unikke in-game bonus items. Svar på spørgsmålet i formularen nederst i artiklen, for at deltage i konkurrencen om en af de fem spilkoder. Vi trækker lod blandt de rigtige svar den 15. juni kl 14.00. Vindere kontaktes per mail. 

Læs mere om Burning Crusade Classic Deluxe her

ANNONCE
An Ode to Burning Crusade
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce