Connery

Vind: Prisvindende, stilren højttaler med fantastisk lyd

Nu har du chancen for at få fat på den trådløse Bluetooth-højttaler: Creative Sound Blaster Roar

Fem drivere, to forstærkere og en fænomenal subwoofer – pakket ind i et moderne design på størrelse med en ordbog og med en vægt på bare 1,1 kg. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er faktisk sandheden om den prisvindende trådløse Bluetooth-højttaler Creative Sound Blaster Roar, som du nu har chancen for at vinde.

Creatives anmelderroste Sound Blaster Roar er den ultimative Bluetooth-højttaler. Trods dens lille størrelse og en vægt på bare 1,1 kg kan Roars lydkvalitet sammenlignes med avancerede hjemmesystemer. Fem drivere og to kraftfulde forstærkere sørger for klar, rig og overraskende kraftig og afbalanceret lyd – og takket være den indbyggede subwoofer leverer højttaleren også pumpende bas. 

ANNONCE

Prisvindende design og lyd
Den fede højttaler er pakket ind i et stilrent og minimalistisk design, der matcher ethvert hjem. Derved kombinerer Sound Blaster Roar præcis lydteknologi og cool design på bedste vis; noget, som anmeldere verden over også har bidt mærke i. Sound Blaster Roar har fået topkarakter af utallige anmeldere og vundet adskillige priser, bl.a. den prestigefyldte Red Dot Award i 2014. Højttaleren er også topsælgende på Amazon med en rating på 4,7 ud af 5 stjerner.

Med dens lette vægt er Sound Blaster Roar nem at tage med til fest hos vennerne, som med garanti vil blive imponerede. Takket være højttalerens højfrekvente fjernfelt-drivere spredes lyden nemlig længere ud i rummet end ved de fleste lignende højttalere.  Og hvis lydstyrken trænger til et ekstra boost til festen, skal man blot trykke på ROAR-knappen for øjeblikkeligt at øge styrken, dybden og bredden af lyden mærkbart.

ANNONCE

Let tilslutning
Sound Blaster Roar kan let tilsluttes din mobil eller tablet via NFC eller Bluetooth – eller til din PC eller Mac via USB. Når Sound Blaster Roar tilsluttes din PC eller Mac, bliver det muligt at lave avanceret lydbehandling i Sound Blaster-kontrolpanelet og med SBX Pro Studio™-softwaren fra Creative. Med højttaleren er du også garanteret fantastisk lyd til din PS4.

Den indbyggede MP3-afspiller gør det muligt at afspille musik direkte fra et 32 GB MicroSD kort – du skal bare sætte kortet med dine favorit-playlister i højttaleren. Samtidig kan du optage lyd fra fx en telefonsamtale direkte til MicroSD kortet.

Læs mere om den populære højttaler her: Creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-roar

ANNONCE

Sådan deltager du:

Udfyld konkurrenceformularen nedenfor for at vinde denne fede højttaler. I dit svar bedes du fortælle os, hvor i dit hjem, du vil placere din nye Sound Blaster Roar.

Vinderen findes blandt deltagere, ved lodtrækning, d. 31. august 2015, kl 00.00 - Vinderen kontaktes per e-mail.

Skulle du ikke gå hen og blive den heldige vinder af højttaleren, kan du altid erhverve dig et eksemplar her.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt