Connery

Vind liret, specialdesignet PlayStation 4 i gyldent design

PlayStations store Days of Play-udsalg starter d. 8. juni og sammen med de store rabatter, kan du nu vinde en Limited Edition Days of Play-edition PlayStation 4 slim. Alt du skal gøre er at svare på et enkelt spørgsmål.

Fra den 8. juni er der en god fidus i at hive pungen frem og hoppe ind forbi PlayStation Store. Det er nemlig startskuddet på PlayStations Days of Play-udsalg, som i 11 dage disker op med rabatter på alt godt fra havet i PlayStation-land.

For at markere starten på udsalget har PlayStation også annonceret en ny Limited Edition af deres konsol. Det er en 500GB PlayStation 4 slim, men i stedet for den simple sorte udgave, er konsollen malet blå med de fire ikoniske PlayStation-symboler skrevet med guld.

Vi har fået fat i et af de sjældne eksemplarer af konsollen, og du kan vinde den hjem i stuen - det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at svare på spørgsmålet herunder. Du kan kun deltage én gang. Konkurrencen kører til og med 19. juni kl. 12 

Vinderen vil blive kontaktet pr. mail.

Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!
Om forfatteren
Connery.dk Connery.dk

Følg på:
Facebook
Instagram
Twitter

Har du et tip om en god historie, eller vil du have muligheden for at blive model for Connery? Send os en mail på redaktionen@connery.dk

Vil du skrive for os?

Seneste nyt