Connery

Vind limiteret t-shirt og det nyeste kapitel af The Last of Us

Klar på årets mest hypede spil?

The Last of Us tog spilverden med storm i 2013 med det post-apokalyptiske USA, hvor Joel og Ellie forsøgte at kæmpe sig i gennem horder af zombier, klikkere og andre inficerede mennesker. 

Syv år efter kan vi nu endelig få det nye kapitel i sagaen - selve handlingen følger hændelserne fem år efter den oprindelige historie.

Nu har makkerparret slået sig ned i en lille beskyttet landsby i Jackson, Wyoming, sammen med andreoverlevende. Udenfor området findes dog en voksende trussel af inficerede og desperate overlevende. Efter en voldelig og uventet begivenhed begiver Ellie sig ud på et nådesløst hævntogt, men på sin jagt efter de skyldige bliver hun konfronteret med voldsomme fysiske og følelsesmæssige konsekvenser af sine handlinger.

Hvis du ikke har været på venteliste til det nye kapitel, så har du måske heldet med dig.

I forbindelse med lanceringen af The Last of Us Part II udloddes et eksemplar af det nye spil samt en limited edition t-shirt, der er resultatet af et samarbejde mellem PlayStation og det finske lifestyle brand Bille Beino, der blev grundlagt i 2014 af den tidligere NHL-stjerne Ville Leino.

Fang konkurrencen herunder:

ANNONCE

Konkurrence

1. præmie: The Last of Us Part II + en Limited Edition T-shirt

Det eneste du skal gøre for at medvirke i konkurrencen er at udfylde formularen herunder. Du kan kun deltage én gang. Konkurrencen kører til og med d. 28. juni. Vinderen bliver kontaktet pr. mail.

ANNONCE
Vind limiteret t-shirt og det nyeste kapitel af The Last of Us
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce