Connery

Vind limited edition kunstkalender med Kate Hudson og tilhørende Campari-flasker

Den årlige kunstkalender udgives i et begrænset oplag på 9.999 eksemplarer og er et samlerobjekt verden over.

Hvert år hylder Campari med en flot kunstkalender der hylder nogen af verdens smukkeste kvinder. Det er blevet til udgaver med blandt andet skuespillerne Salmay Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Uma Thurman, Penelope Cruz og Milla Jovovich. 

I år er det Kate Hudson der står model for kalenderen, der har fået navnet 'Bitter Sweet'. Det er selvfølgelig både et nik til røde drik, der både gør sig godt i bitre apiritifs og søde drinks. Det bliver også til tematiserede billeder, der måned for måned skiftevis skildrer det bitre og det søde. 

Vores valg på en bitter Campari-drink er uden tvivl den klassiske Negroni, og det søde valg må være en Boulevardier, opskrifterne har du her: 

ANNONCE
Vind limited edition kunstkalender med Kate Hudson og tilhørende Campari-flasker

Negroni

Firenze, 1919. Det siges, at grev Camillo Negroni i forbindelse med sin tilbagevenden fra London, bad sin favoritbar, Caffé Scarselli, om forberede sin sædvanlige Americano med ”syv dråber gin” i stedet for sodavand. Det kom der en klassiker ud af. Den legendariske Negroni var født og lever stadig i bedste velgående.

  • 1 del gin
  • 1 del Campari
  • 1 del sød vermouth

Ingredienserne hældes i et lavt glas fyldt med isterninger. Rør rundt og pynt med en appelsinskive.

ANNONCE
Vind limited edition kunstkalender med Kate Hudson og tilhørende Campari-flasker

Boulevardier

Paris, 1927. Efter at have forladt USA på grund af spiritusforbuddet, skabte den legendariske bartender Harry McElhone denne cocktail, der er opkaldt efter en af sine første mange fans – nemlig redaktøren af det daværende magasin, Le Boulevardier, Erskinne Gwynne.  På det tidspunkt strømmede forfattere og kunstnere til de parisiske barer. Deres litterære og kunstneriske samtaler var ledsaget af cocktails, serveret i amerikansk stil, men med europæiske ingredienser.

  • 2 dele Campari
  • 2 dele rød vermouth
  • 3 dele Bourbon Whiskey

Ryst alle ingredienser med isterninger og si dem over i et afkølet cocktailglas. Pynt med citronskal. 

ANNONCE

Vind

Du har muligheden for at vinde et eksemplar af den limiterede kalender, sammen med, selvfølgelig; en flaske Campari. Vi trækker 10 vindere, der herunder kan fortælle os, hvad deres favorit Campari-drink er. 

Konkurrencen løber til den 16. december kl 12.00, og vinderne kontaktes per mail. PS. Du skal være over 18 år for at deltage. 

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt