Connery

Vind: Jack Reacher - Never Go Back

Vind Jack Reacher 2 på Blu-Ray eller dvd

Vind: Jack Reacher - Never Go Back

Jack Reacher vender tilbage for at håndhæve retfærdighed i en actionfyldt film baseret på Lee Childs bestseller. Der er eksplosiv action når den tidligere major må redde trådende ud i denne military noir opfølger : Never Go Back. En vellidt kollega, Susan Turner, bliver anklaget for forræderi - Jack Reacher er dog af en helt anden opfattelse. 

Jack hjælper Turner med at flygte fra den sikre død i et militærfængsel. I deres jagt på sandheden finder de frem til en ond korrupt organisation, der sælger materiel til de selvsamme oprørere de Amerikanske styrker prøver at bekæmpe. De er nu begge flygtninge og deres modstandere vil gøre alt for at sikre deres kriminelle operationer ikke bliver eksponeret for offentligheden. 

Det hele bliver viklet sammen til et vildt actionbrag instrueret af den Oscarvindende instruktør Edward Zwick. Oplev Tom Cruise som Jack Reacher, Cobie Smulder som Susan Turner, Danika Yarosh som Samantha samt Patrick Heusinger som The Hunter.

Never Go Back er fortsættelsen af "Jack Reacher" fra 2012.

ANNONCE

Vind filmen 

Vi har fået en håndfuld film på hånden, som vi nu deler ud til vores trofaste læsere. Vi har tre DVD'er og tre Blu-Rays, og alt du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at skrive hvilket format du gerne vil deltage i lodtrækningen om. Vi trækker 6 tilfældige vindere på mandag, 6. marts klokken 10.00

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt