Connery

Vind: Fossil Q Commuter smartwatch

Fortæl os hvordan du bruger din sommertid, og vind et lækkert ur

Sommermånederne er en lækker tid, og især i ferien kan tid være et meget mere abstrakt fænomen. 

Alt efter om tiden går for hurtigt eller langsomt, kan uret være en velsignelse eller en forbandelse. Men når det nu som her, er manifesteret i et lækkert smartwatch, hælder vi mod, at det er en velsignelse. 

Især fordi vi har fået lov til at forære et, til en af vores trofaste læsere. 

ANNONCE

Uret er et Fossil Q Commuter. Et hybridur, af den lækre slags der skjuler smartfunktionerne bag en klassisk udseende urskive. 

Der er en lang række funktioner - den fedeste, synes vi er den indbyggede fitness-tracker, der viser hvor meget du mangler at bevæge dig i det daglige. Men der er selvfølgelig også plads til et væld af funktioner. 

Det giver blandt andet mulighed for fjernstyring af din mobils kamera og musikstyring. Man kan skifte mellem tidszoner ved hjælp af et enkelt tryk - en fin funktion, når man er afsted på sommerferie.

Derudover også et væld af notfikationer: Social Media opdateringer, SMS'er, e-mails, og app-alerts. 

Fordi uret ikke er belemret med en masse digitale skærme, har uret en batteritid på op til et år. Det styres via Fossils Q App, der både er kompatibel med Android 5.0 (og opefter) og ditto iOS 9.0.

Urkassen er 42mm i diameter, med en blå urskive og brun læderrem. Uret har en vejledende salgspris 1395,- kroner. 

ANNONCE

Sådan vinder du

For at deltage i konkurrencen om Fossil Q Commuter, skal du fortælle os, hvordan du har brugt din tid bedst her i sommeren. Vi udvælger de ti bedste svar, og trækker lod blandt disse. 

Lodtrækningen finder sted den 2. august klokken 12.00. Vinderen bliver offentliggjort i denne artikel, og kontakter via e-mail. Held og lykke!

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce