Connery

Vind et samlerobjekt fra Campari

Denne kalender udgives kun i 9999 eksemplarer og vi har 5 stk. du kan vinde!

Vind et samlerobjekt fra Campari

Italienske Campari har igennem de første 150 år været forbundet med passion, skønhed, kunst og forførelse, og for 12 år siden introducerede Campari den årlige kunstkalender som en hyldest til disse livsforlængende dyder.

 

I 2011-kalenderen, The Red Affair, bliver en af vor tids mest populære stjerner, skuespilleren Benicio del Toro, den første mand, som lægger krop og ansigt til en kunstserie fra Campari. Det sker i mesterfotografen Michel Comtes instruktion og fortolkning, og ikke overraskende har Comte valgt et dramatisk tema fyldt med smukke kvinder, som dyrker Del Toro.

 

Kunstkalenderne har efterhånden fået karakter af kult, de udkommer hvert år i et antal af kun 9.999 og samlere over hele verden står på spring og udvider grænsesøgende kreativitet for ad alle mulige mærkelige omveje at få fingre i et eksemplar. Det er derfor ret unikt, at vi her på Connery.dk helt ekstraordinært har fået mulighed for at udlodde kunstkalenderen og en flaske Campari til hele 5 heldige vindere.

 

Puerto Rico-fødte Benicio del Toro er blandt andet kendt for sin rolle i filmen ’Traffic’, der skaffede ham flere internationale priser, heriblandt en Oscar, for rollen som Freddy Fenster i ’The Usual Suspects’ samt for sin medvirken i Susanne Biers film fra 2007, ’Things we lost in the fire’.

 

Du deltager i konkurrencen ved at svare rigtigt på spørgsmålet i boksen til højre!
ANNONCE
Fakta:
Vinderen bliver fundet blandt alle rigtige svar og kalenderen bliver fremsendt pr. post. Vi trækker en vinder den 23. december.

Konkurrencen afholdes i samarbejde med  www.shake-it.dk - Få inspiration til drinks og cocktails med Campari og hvad du ellers har i skabet!
Vind et samlerobjekt fra Campari
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce