Connery

Vind et eksemplar af Hobbit: The Motion Picture Trilogy - Extended Edition

Mangler du lidt underholdning til juleferien?

Vind et eksemplar af Hobbit: The Motion Picture Trilogy - Extended Edition

Mellem 2012-2014 har Peter Jackson fortsat sit arbejde med J.R.R. Tolkiens univers af orker, hobbitter, elvere og drager. Med den enorme succes i Ringenes Herre-trilogien var forventningerne høje til den nye Hobbit-trilogi, og modtagelsen af de tre forskellige film har delt vandene over hele linjen. Enten elsker man filmene for deres gensyn med det klassiske univers, humoristiske opbygning og eventyrlignende epos, eller også forkaster man udvidelsen på grund af overdrevet meget CGI, manglende originalitet og lidt for mange film til en alt for lille bog. 

Uanset hvor man ligger henne på skalaen, så er man nærmest nødt til at se dem i extended edition, da denne effekt på den første trilogi gjorde det hele langt mere dybdegående. Vi har været så heldige at få fat i 5 stk. The Hobbit Motion Picture Trilogy: Extended Edition (Blu-ray) fra Scanbox, og du kan nu være med i konkurrencen om at sikre dig julens underholdning i én stor pakke. 

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at udfylde formularen herunder - konkurrencen kører til og med søndag d. 6. december kl. 12.00. Vinderen kontaktes på mail, inden præmien sendes afsted. Hvis ikke der svares inden for 5 dage, går boksen videre til næste i lodtrækningen. Held og lykke! 

ANNONCE
Vind et eksemplar af Hobbit: The Motion Picture Trilogy - Extended Edition
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt