Connery

Vind en jordomrejse med Havana Club

Nu har du chance for at vinde en rejse af de helt store!

Vind en jordomrejse med Havana Club

Har du ind imellem tænkt det kunne være fedt at holde et sabbat år, for at rejse hele verden rundt?


Det får du muligheden for nu, Havana Club har nemlig lanceret en konkurrence, hvor hovedpræmien for den heldige vinder, er en jordomrejse på et år.

Det her er chancen for at slippe for de kedelige hverdagsrutiner på jobbet eller de hårde studier i op til et helt år. Rejsen er desuden pakket med helt ekstraordinære oplevelser, som karneval i Rio, at deltage i Tokyos vilde natteliv med en DJ eller hvad med bare at flade ud med en drink på Cuba?
Det er selvfølgelig også jeres chance for at stifte bekendtskab med en masse spændende mennesker fra hele verden ;-)

Det er selvfølgelig bare et udpluk af de i alt 12 oplevelser i 12 lande fordelt på 12 måneder, som venter den internationale vinder af ”The Gap Year” – sabbatåret.

En gang lød Jules Vernes fortælling om jorden rundt på 80 dage imponerende, idag kan den samme rejse klares på under to døgn. Men man skal huske at nyde nuet, og det er derfor at Havana mener at sådan en tur bør tage 365 dage, så der er tid til det hele.
ANNONCE
Vind en jordomrejse med Havana Club

Hvordan deltager man i konkurrencen?

Du uploader en video på dette LINK, hvor du skal svare på følgende spørgsmål:

Hvilke tre ting vil du med garanti efterlade i Danmark, hvis du vinder førstepræmien, som er "The Gap Year"?

Hvilke tre ting ville du tage med dig på jordomrejsen - og hvorfor?


De fem videoer med flest stemmer bliver interviewet af Havana Club-repræsentanter og så bliver vinderen i Danmark kåret! Den danske vinder bliver sendt til Cuba med alt betalt – og her skal deltageren lave en kortfilm om "The Spirit of Havana".  Et internationalt dommerpanel vil afgøre, hvem fra de i alt 18 deltagende lande, der har lavet den bedste film.
 
 
*Alle danskere mellem 18 år og 45 år kan deltage i konkurrencen frem til 1 marts. Men husk: Du skal være parat til at være væk i et helt år – med rejse og ophold betalt – hvis du vinder.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce