Connery

Vind en ekstra julegave!

Vi har samlet lidt gaver sammen til at forsøde julen for et par heldige læsere!

Årets Julebabe: Nanna Isabella | Foto: Christian Grüner - Vind en ekstra julegave! Årets Julebabe: Nanna Isabella | Foto: Christian Grüner
Der er ikke længe til juleaften, og vil du have chancen for en ekstra lille pakke under træet, er det nu du skal slå til. 

Vi skal have tømt vores gavesæk og det gør vi ved at trække lod mellem alle, der deltager i bunden af artiklen.

Husk mangler du de sidste julegaver, kan du hente god inspiration her: Mandens Ønskeseddel 2013

Hvis du vil se mere til vores julebabe her til højre, foregår det her: Årets Julebabe
'

Vi udtrækker 20 tilfældige vindere torsdag d. 19. dec. kl 14.00 - Vindere kontaktes personligt, via tilmeldte kontaktoplysninger.
ANNONCE

Indholdet af julemandens gavesæk:

Vind en ekstra julegave!

Huawei Ascend P6

Endnu en gang giver vi dig chancen for at vinde Huaweis flagskib af en smartphone. Huaweis Ascend P6 er uden tvivl en fantastisk stilsikker, fornem og ikke mindst velfungerende smartphone, som ikke blot brillerer på udseendet, men også på de fleste specifikationer. Læs mere om telefonen her.
1 Styk smartphone på højkant!

ANNONCE
Vind en ekstra julegave!

Sony SRS-BTS50 - Trådløs højtaler

Nu er der ikke mere grund til at lade musikken blive derhjemme, når du og vennerne vil nyde livet udendørs. I behøver heller ikke nøjes med de små højttalere på din smartphone. De nye solide, ultra-transportable og trådløse letvægtshøjttaler SRS-BTS50 fra Sony leverer fantastisk surround sound fra din smartphone eller tablet – uanset hvor du er. Prisen: 1200,- kr.
Vi trækker lod om 1 styk trådløs højtaler!

ANNONCE
Vind en ekstra julegave!

Gran Turismo 6

Den legendariske kørespil-serie Gran Turismo til PlayStation 3 er netop udkommet i den 6. udgave. I GT6 gasses motoren op som aldrig før med en omfattende mængde af nye og forbedrede funktioner i verdens bedst sælgende bilsimulator. 
Vi udlodder 2 eksemplarer af spillet - spørgsmålet er bare om din juleferie er lang nok, til alle 1200 biler!

ANNONCE
Vind en ekstra julegave!

World War Z - Blu-ray

En heldig vinder, får en masse zombies hjem i stuen. Filmen landede en solid 95% i drengerøvsfaktor hos vores filmanmelder - og hvis det er godt nok til ham, er det godt nok til dig!
Vind en ekstra julegave!

Star Trek - Into Darkness - Blu-ray

Kirk, Spock, Uhura, Bones, Scotty, Sulu, Chekov og resten af besætningen på USS Enterprise er tilbage og man har knap nok sat sig tilrette i sædet, før eventyret er i fuld gang. På deres seneste mission er den overmodige og dumdristige Kaptajn Kirk (Chris Pine) dog gået over stegen. Læs anmeldelsen.
Vi sætter et styk trekkie-bluray på højkant.

ANNONCE
Vind en ekstra julegave!

Now You See Me - DVD

Now You See Me er fortryllende god underholdning. Historien bliver fortalt med en overskuds-agtig frækhed, der nærmest opfordrer publikum til at gætte med på, hvordan de fire magikere udfører deres imponerende trylle-kup. For den rigtige genistreg er, at det er filmen selv, der er den virkelige tryllekunst. Læs hele anmeldelsen.
Vi udlodder 2 eksemplarer af filmen på DVD.

ANNONCE
Vind en ekstra julegave!

Silver Linings Playbook - DVD

Silver Linings Playbook er ikke kun årets romantiske komedie, den er måske også året bedste film. David O. Russells manuskript er baseret på en roman af Matthew Quick, der har formået at finde en original vinkel på den fortærskede romantiske komedie genre. Mere læsning her.
Vi udlodder 2 eksemplarer på DVD

ANNONCE
Vind en ekstra julegave!

To the Wonder - DVD

Okay, det her er nok mere en gave til kæresten, eller vores kvindelige læsere. To the Wonder handler om forfatteren Neil (Ben Affleck), der forelsker sig i den franske skønhed Marina (YAY - Olga Kurylenko), som han tager med sig til sin hjemby i Oklahoma - men deres forhold er langt fra idyllisk. Da Neil møder den gamle flamme Jane (Rachel McAdams), bliver han pludselig i tvivl om, hvorvidt han stadig elsker Marina.
Vi udlodder to skiver på DVD.

ANNONCE

Endnu flere film!

Vi har også et par eksemplarer af filmene Painless, 3096 Dage og Hannibal liggende - Dem smider vi også i gavesækken!
Vind en ekstra julegave!

Angels' Share - DVD

The Angel's Share er en lille, charmerende film, der går rent ind. På nogle måder minder den om de gamle Olsen Banden film, for historien er enkel og plottet simpelt, men har en dejlig smittende feelgood stemning, der efterlader sit publikum i godt humør og uden tvivl med lyst til godt glas 12 års whisky
Vi udlodder 2 styk.

ANNONCE
(Hvis du er på mobil skal du sørge for at vælge "skrivebordsvisning".)
Del

Seneste nyt

Annonce