Connery

Vind din egen specialdesignede Glenfiddich-cykel

Whiskey-cykel for connoisseurs.

Det danske sommervejr har for alvor meldt sin ankomst, og vi kan endelig se forhåbninger om en lysere og varmere sommerperiode efter den sløve sæson i 2017. Sommer og solskin kalder på kolde øl, solbadning på terrassen og selvfølgelig en tur på cyklen op til den lokale iskiosk.

Whiskey-cykel for connoisseurs

Hvis du står i en situation, hvor den gamle havelåge af en cykel du har stående i kælderen ikke har overlevet vinteren, så har et nyt samarbejde mellem Glenfiddich og Copenhagen Bike Company gjort det nemt for dig.

Glenfiddich og Copenhagen Bike Company har det tilfælles, at intet i deres respektive produkter overlades til tilfældighederne - og så bygger begge brands på at efterleve klassisk elegance, klassisk håndværk og kvalitet hele vejen igennem - hvad enten vi snakker komfort på en cykel eller dybde i whiskyen. Både grundlæggeren af Copenhagen Bike Company og grundlæggeren af Glenfiddich stod i en situation, hvor de forlod deres vante rammer og kastede sig selv ud i det ukendte i startup-branchen - denne ildsjælsmentalitet er forsøgt indkapslet i deres nye kollaboration.

I fællesskab har Copenhagen Bike Company og Glenfiddich nu produceret en mindre kollektion af limited edition cykler. Entreprenørånden er en del af DNA'et i begge virksomheder, og samarbejdet mellem Glenfiddich og Copenhagen Bike Company er et perfekt match, fordi de sammen tror på, at det gode håndværk og kvalitet er vejen til succes.

"Vi mener, at godt design skal være ærligt, robust og komfortabelt. Vores Glenfiddich-cykler er derfor håndlavet på smedje i Tyskland og bygget af de samme kvalitetsmaterialer, som man ville forvente af en klassisk Tysk sportsvogn - stål, metal og læder - hvilket gør dem klassisk elegante, men på en simpel og undervurderet måde," fortæller Ole Hjortlund Svendsen, CEO hos Copenhagen Bike Company.

Selve cyklen kører et lækkert retrolignende design med meget minimalistiske former - og den kan blive din!

Vi har været så heldige at komme i besiddelse af et enkelt eksemplar af den famøse ‘whisky-cykel’ - se herunder, hvordan du kan vinde den:

 
ANNONCE
Vind din egen specialdesignede Glenfiddich-cykel

Konkurrence

1. præmie:

Glenfiddich-cykel (værdi: 8.499 DKK)


Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at svare på spørgsmålet herunder. Du kan kun deltage én gang. Konkurrencen kører til og med fredag d.25. maj kl. 12. Vinderen vil blive kontaktet pr. mail.

Forhandlerkontakt: +45 53 53 88 46. Copenhagen Bike Company & Glenfiddich's Limited Edition Cykel forhandles hos Copenhagen Bike Company fra d. 1. Maj 2018.

Vejl. udsalgspris: 8.499 DKK

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt