Connery

Vind den nye streamingserie ”Powers” på Viaplay og PlayStation-spil

Viaplay abonnement og det ny Infamous-spil?

Er du vild med actionhelte, tegneserier og PlayStations-spil? Så kommer her en god nyhed. I forbindelse med PlayStations nye streaming-serie ’Powers’, der udkommer eksklusivt på Viaplay d. 20 marts kan du nemlig blive den heldige vinder af 3 måneders adgang til Viaplay og PlayStation 4-spillet inFamous: Second Son.

Powers er historien om de to drabsdetektiver, Christian Walker en tidligere superhelt, som har mistet sine kræfter, og hans nye partner Deena Pilgrim. De to detektiver opklarer mord og andre forbrydelser i en verden befolket af superhelte med overnaturlige kræfter, eller ’powers’ som de kaldes i serien.  

PlayStations nye streaming-serie Powers er skabt på baggrund af Michael Bendis og Michael Avon Oeming tegneserien af samme navn.  Serien har et alternativt syn på superhelte og stiller spørgsmålet ved om superhelte overhovedet er rigtige helte.  

Den 20. marts kan du finde de tre første episoder af Powers eksklusivt på Viaplay!

ANNONCE
Se traileren til første sæson af PlayStations nye detektivserie her

Vind 3 måneders fri adgang til Viaplay og PlayStation 4-spillet inFamous: Second Son.

Det eneste, du skal gøre for at være med i lodtrækningen om tre måneders ubegrænset adgang til Powers på Viaplay og PlayStation 4-spillet inFamous: Second Son, er at svare på nedenstående spørgsmål.

Vi trækker vinderen 20/3 kl 10.00 - Vinderen kontaktes på mail.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt