Connery

Vind: Creative Soundblaster FRee!

Mangler du den perfekte trådløse Bluetooth højttaler til at tage med på stranden, sydpå eller på telttur med drengene her i sommer? Så læs med her, for i denne uge kan du få fingrene i et eksemplar af Creatives spritnye Bluetooth højttaler SoundBlaster FRee.

Vind: Creative Soundblaster FRee!

SoundBlaster FRee er seneste skud på stammen i Creatives ikoniske SoundBlaster-serie. Den har fået navnet FRee, fordi højttaleren med sin lille størrelse og vægt giver dig frihed tll at tage din yndlingsmusik med på farten, hvad enten sommeren byder på festival, telttur, cykelferie eller afslapning på stranden - den er nemlig både robust og kan tåle vandsprøjt.

Hvor end du medbringer Sound Blaster FRee, så vil den give dig en lydoplevelse i topklasse. Den kan enten placeres vandret for at give en bred stereolyd eller lodret, så lyden sendes 360 grader rundt. Takket være to brugerjusterede neodymium-højttalerenheder og dobbelte passive radiatorer fylder Sound Blaster FRee rummet med Full-Range lyd og kraftfuld bas, til trods for at den ikke er større, end at den let kan være i tasken, når du pakker til ferien. 

ANNONCE

Én højttaler – mange muligheder

Men Sound Blaster FRee kan mere end at sikre yndlingstonerne, når du er på farten.

Ved at parre din smartphone til højttaleren via Blutooth-funktionen fungerer Sound Blaster FRee som håndfri højttalertelefon - og modtager du et opkald, mens musikken spiller, fades tonerne langsomt ud, indtil samtalen afsluttes. 

Der er flere muligheder for tilslutning til musikkilder i den alsidige højttaler: via Bluetooth til din smartphone eller tablet, via USB-stik til PC og MAC eller via AUX-indgang til analoge kilder.

Sound Blaster FRee har også indbygget MP3-afspiller, så du kan afspille musik direkte fra et micro SD kort på op til 32 GB (op til 10.000 sange). Kortet skiftes let, hvis du vil være klar med en playliste til enhver anledning, men du kan også gemme musikken i forskellige mapper på samme microSD kort og hurtigt navigere mellem mapperne med bare et enkelt tryk.

Du kan læse mere om højttaleren her: Creative.com/p/speakers/sound-blaster-free

ANNONCE

Sådan gør du:

For at vinde et eksemplar af Sound Blaster FRee, skal du gøre følgende:

Udfyld formularen herunder og fortæl os, hvorfor din sommer bliver bedre med et eksemplar af Creative SoundBlaster FRee. Konkurrencen løbet til søndag d. 19/7 kl 23.59, og vinderen findes ved bedste begrundelse af Connery-redaktionen, mandag d. 20/7.

Tillykke til vinder: Brian Tollak Henriksen

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce