Connery

Vind biografbilletter til Kingsman 2: The Golden Circle

Eggsy er tilbage!

Kingman: The Secret Service var en af 2014s helt store actionoverraskelser, hvor Colin Firth, Taron Egerton og Mark Strong leverede en britisk spion-film, som var lige så original som den var underholdende.

Skoene er store at udfylde for Kingsman 2, som havde premiere i går - derfor er konceptet også udvidet med "Statesman", den tilsvarende, amerikanske spionforretning. 

Den officielle beskrivelse lyder som følgende:

Kingsman: the Golden Circle” står vores helte over for en ny udfordring. Da deres hovedkvarter bliver jævnet med jorden og verden bliver holdt som gidsel. På deres rejse opdager de et allierede spionbureau i USA der bliver kaldt Statesman, hvis rødder går ligeså langt tilbage som Kingsmans. I et nyt eventyr der tester agenternes styrke og snilde, skal de to elite enheder samarbejde for, at besejre en fælles, nådesløs fjende og redde verden. Noget der er ved at blive en vane for Eggsy…

Vind biografbilletter til Kingsman 2: The Golden Circle

Konkurrence

1-3. præmie: 1x2 biografbilletter til Kingsman 2: The Golden Circle (+ Merchandise)

Du kan nu vinde et par billetter til Kingsman 2. Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen nederst i artiklen. Konkurrencen kører til og med i aften klokken 20.00. Vinderne vil blive kontaktet pr. mail. 

Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!