Connery

Vind billetter til den digitalt restaurerede Blade Runner

Til maj kan du opleve den originale Blade Runner i udvalgte biografer.

Blade Runner er en kultklassiker. Den er blandt Ridley Scotts helt tidlige værker, og fra samme bølge som blandt andet Alien. 

Blade Runner vender tilbage på det store lærred i form af instruktøren Ridley Scotts Final Cut. En version af filmen, der er helt, som instruktøren ønskede den. Sammen med Blade Runner-fans får en ny generation nu muligheden for at opleve denne futuristiske science fiction-film i biografen. En film, der mere end 30 år efter den blev lavet, stadig anses som en af de vigtigste science fiction-film nogensinde. 

ANNONCE
Vind billetter til den digitalt restaurerede Blade Runner

Blade Runner foregår i 2019 og stedet er Los Angeles. Der tegnes et dystert fremtidsbillede af Jorden med skræmmende højteknologiske muligheder, menneskeligt forfald samt et evigt mørke og regnvejr. Folk flygter fra Jorden for at starte forfra på andre planeter. De bruger replikanter, der er kunstigt fremstillede mennesker, som deres slaver på de nye planeter. Harrison Ford spiller politimanden Rick Deckard, der er en erfaren Blade Runner. Hans job er at jage og tilintetgøre replikanter, der vender tilbage til Jorden. Da en lille gruppe replikanter har gjort oprør og er vendt tilbage til Jorden, bliver Deckard sat på opgaven, at finde dem og ”pensionere” dem. Undervejs må han dog erkende, at forskellen mellem menneske og replikant er meget lille.

ANNONCE

Vi giver fem læsere mulighed for at tage en kammerat med ind til kult-klassikeren. 

Alt du skal gøre er at udfylde konkurrencemodulet her under, og så deltager du. Vi trækker lod om 5 x 2 fribilletter, blandt de rigtige svar, søndag d. 19/4-2014 kl 23.59. 

Vindere bliver kontaktet på e-mail.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce