Connery

Vind billetter til American Sniper

Filmen rammer biograferne om lidt, og skaber allerede god debat rundt omkring - 5 x 2 billetter på højkant!

American Sniper Trailer
Vind billetter til American Sniper

Fra instruktør Clint Eastwood kommer American Sniper med den to gange Oscar-nominerede Bradley Cooper (Silver Linings Playbook og American Hustle) i hovedrollen som Chris Kyle, den mest dødbringende snigskytte i USAs militærhistorie. Men denne ægte amerikanske helt havde meget mere at byde på end blot sine færdigheder med en riffel.


Snigskytte for flådens specialstyrker Chris Kyle sendes til Irak med kun en mission: at beskytte sine soldaterkammerater. Hans store præcision redder et utal af liv på slagmarken, og som fortællingerne om hans modige bedrifter spreder sig, får han navnet “Legende”. Men rygterne om hans evner når også om bag fjendens linjer, og han bliver snart et eftersøgt hovedmål for oprørerne.
På trods af faren, og den belastning, det er for hans familie derhjemme, gør Chris tjeneste i Irak i fire udmagrende gange og bliver derved selve symbolet på specialstyrkernes credo: “Leave no man behind”. Men da han vender hjem, finder Chris ud af, at det er krigen, han ikke kan lade tilbage.

ANNONCE

Vind billetter:

Vi har 5 x 2 billetter på højkant, alt du skal gøre er at svare på spørgsmålet herunder, og tilmelde dig. Vi trækker 5 vindere med rigtige svar tirsdag 20/1 2014 kl 15.00,

Vi sender billetterne til den tilmeldte adresse, så husk at udfylde korrekt! :)

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt