Connery

Vincent Van Go Go – Do U Know?

Når Snemand Frost og Frøken Tø står og banker på roden (nok mest førstnævnte), kan det være godt at komme lidt væk fra hverdagen og drømme sig væk til et varmt land. Må vi foreslå Rio De Janeiro?

5 ud af 6 stjerner
Vincent Van Go Go – Do U Know?
RELEASE: 23. januar 2005

Om Vincent Van Go Go

"Man kan godt tænke sig om, selvom man har det sjovt". Dette er Århus-bandet Vincent Van Go Go's motto. At bandet har haft det sjovt dels under indspilningerne, men også før, fremgår tydeligt at dette pragtfulde album, "Do U know".
Vincent Van Go Go, der tæller Johannes, Kristian, Thomas, Dennis og Janus, er på alle måder et anderledes band. Deres CD er fucked up. På den fede måde altså!
Numrene er ifølge dem selv en blanding af funk, reggae, soul og hip-hop. Dette har også gjort, at Århus-drengene har kunnet lave mange forskellige jobs. Deres "samarbejdspartnere" tæller blandt mange andre Per Vers (hip-hop), Little T aka Natasja (Reggae) og Tina Dickow (rock/pop).
Sidstnævnte har bandet særlige relationer til. Både Vincent Van Go Go og Tina Dickow (And Sheriff), deltog i 1998 i den århusianske talentkonkurrence: "Vi har scenen". Begge bands vandt og fik skabt kontakter. Således har Vincent Van Go Go været med på alle Tina Dickows soloplader, senest hendes album "In The Red".

Om albummet
Albummet spytter allerede fra første nummer masser af energi ud i hovedet på lytteren med nummeret "Girls", som kort sagt handler om at score sprøde tøser. Om dette nummer siger Johannes Nørrelykke blandt andet: "Det startede med, at jeg gerne ville skrive et hurtigt, humoristisk nummer. Det var "tilfældigvis" på det tidspunkt, hvor André 3000 og Outkast hittede med "Hey Ya". Derudover havde jeg lyst til at skrive en sang indeholdende ordet cologne, fordi jeg syntes det lød fedt på engelsk".
Nummeret blev indspillet i karneval- og bikinibyen nummer et: Rio De Janeiro. Dubs på nummeret blev indspillet med hjælp fra selveste Karen i Danmark krydret med Scooter's pornodvd'er (hvilken skinner smukt igennem på det fantastiske b-stykke ca. 2 minutter inde i sangen.)

Alt i alt er CD'en en fornøjelse ved hver eneste gennemlytning. Man kan sagtens høre, at bandet har sat deres fødder på sydamerikansk jord flere gange. Bandet har endvidere haft den store ære at optræde på den legendariske strand, Ipanema.
Den tid, som drengene ikke har tilbragt med jobs og indspilninger i Rio, er blevet brugt i deres eget studie på Åbyvej i Århus: "Aabyroad".
Der er ikke lagt skjul på, at bandet har en fantastisk portion humor. Det skinner igennem deres herlige plade, som inden længe vil føre hele den danske reklame gennem den lange, danske vinter. Tænd for lyden af Rio tilføjet en god portion humor, - Det er sådan drengene er, og det kan vi li'!
Vincent Van Go Go vil inden længe falde på alles læber. Vi kan desværre ikke røbe hvorfor, men vi kan love at der vil ske noget fantastisk med bandet.
Bandet vil desuden dage på danmarksturné inden længe! Glæd dig!

Læs mere om Vincent Van Go Go på VincentVanGoGo.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce