Connery

Vildmarkstur de Luxe

To redaktionsmedlemmer erkender, at de ikke længere er så store drengerøve, som de troede. De stod nemlig med Roskilde-billetter i hænderne men valgte at sælge dem - blot for at tage på skovtur Sverige!

Hvad skal man have med på en vildmarkstur de luxe? Det samme som til Roskildefestival... - Vildmarkstur de Luxe Hvad skal man have med på en vildmarkstur de luxe? Det samme som til Roskildefestival...
Dag 1

De står med hver deres billet til Roskilde Festival i hånden, men tanken om den enorme menneskemængde, urinstøv og voldstive udlændinge virker uoverskuelig. I øvrigt er programmet ikke perfekt, og da der ikke er andre af deres gamle venner, der vil med, bliver det alligevel ikke som i de gode, gamle dage på Midtfyns Festival.

Derfor beslutter de sig i sidste øjeblik for at sælge deres billetter, og fortsætter i stedet til Sverige i en flugt fra arbejde, uddannelse, kærester og familie. Oppakningen er alligevel den samme – masser af øl og whisky, tobak, telt, sovepose og en flaske Fernet Branca til maven.

Læs mere på side 2
ANNONCE
Toppriser på Roskildebilletter i år
Prisen på sortbørsbilletter røg i vejret, da Roskildefestivalen meldte udsolgt samtidig med, at vejrudsigten så lovende ud. Der gik rygter om billethajer, der forlangte 4.000 kroner for en billet ved indgangen, da festivalen åbnede lørdag den 26. juni 2010.

Siden 1919 har det været ulovligt at videresælge billetter til offentlige arrangementer med fortjeneste. Der er dog ikke noget ulovligt i at videresælge en billet til den pris, der er angivet på billetten.

Kilde: Kulturministeriet
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce