Connery

Vild ferie: Lej din egen ø på Maldiverne

Corona-venlig luksusferie? Her er tre øer du nu kan leje i helhed

Coronakrisen har skabt en del udfordringer for både rejseglade individer og hele den turistbranchen der lever af gæster - og det har affødt et nyt tilbud på Maldiverne. Marriott hotelkæden har simpelthen gjort det muligt at leje et helt resort på en af tre mindre øer på Maldiverne - således man kommer til at have øen helt fri for andre turister. Vildt? Ja. Bekosteligt? Jo deet..

ANNONCE
W Maldives - Vild ferie: Lej din egen ø på Maldiverne W Maldives

W Maldives, North Ari Atoll
W Maldives er et femstjernet luksusresort med 77 private strand- og vandvillaer. Samtlige villaer har privat pool og soldæk. Hotellet har seks restauranter og barer samt spa-faciliteter med mulighed for behandlinger i en villa i havet; AWAY ®? Spa. For undervandsentusiaster har øen et af de bedste såkaldte "husrev" på Maldiverne, hvor man kan snorkle eller dykke over fantastiske koralrev og farverige fisk og revhajer. 

Lejer man hele øen, får man adgang til alle 77 villaer, der har plads til i alt 150 gæster. Prisen er 199.000 USD per nat plus skatter og serviceafgifter - morgenmad er inkluderet. Man skal booke mindst tre nætter.

ANNONCE
Sheraton Maldives - Vild ferie: Lej din egen ø på Maldiverne Sheraton Maldives

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa ligger på den private ø Furanafushi på den nordlige Malé-atol. Resortet ligger kun 15 minutters bådrejse fra den internationale lufthavn i Malé.

Lejer man hele øen, får man adgang til alle 176 værelser samt det store inden- og udendørsområde Jalsaa, der har egen gårdhave og pool. Prisen er 130.000 USD per nat ekskl. skatter og serviceafgifter. Med i prisen får man overnatning for op til 352 gæster, daglig morgenmadsbuffet, ubegrænset adgang til Jalsaa, måltidsvoucher på 150 USD per person per dag, 20 pct. rabat på behandlinger i Shine Spa for Sheraton, privat rejseplanlægger samt gratis bådtransfer til og fra Velana International Airport i Malé. Prisen gælder ved overnatning i mindst tre nætter.

ANNONCE
The Westin Maldives Miriandhoo Resort - Vild ferie: Lej din egen ø på Maldiverne The Westin Maldives Miriandhoo Resort

The Westin Maldives Miriandhoo Resort
The Westin Maldives Miriandhoo Resort ligger smukt beliggende på en koralø i Baa-atollen ved et UNESCO biosfære-område. Her venter smuk natur, stilhed og komplet afslapning.

Resortet har 41 strandvillaer og 29 havvillaer. De kan alle lejes for 360.000 USD per nat (plus skatter og serviceafgifter) ved booking af mindst tre nætter.

Med i prisen er morgenmad, frokost og aftensmad hver dag samt cocktail og snacks i solnedgangen på resortets Sunset Bar. Man får også ubegrænset adgang til vandsport (motordrevne aktiviteter samt dykning er ikke inkluderet) samt en udflugt per person per besøg. Hver gæst får også 45 minutters spabehandling på Heavenly Spa, daglig gruppetræning eller wellness-aktivitet samt vandfly og indenrigstransfer til og fra lufthavnen. Der er desuden 20 pct. rabat på måltider på resortets restauranter samt forskellige aktiviteter som fx dykning, strandpicnic, yderligere spabehandlinger, m.m.

Læs mere om de vilde muligheder på Visit Maldives

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce