Connery

Vil du reppe Connery i Rocket League-turneringen 'Kongen af Kontoret'?

We need you!

Kender du spillet Rocket League, og er du nogenlunde dygtig til det?

Vi mangler jeres hjælp! Gamer-gutterne på Pixel.tv har udfordret os i Rocket League. Der er ingen på redaktionen der har fået kastet tid nok i Rocket League, men heldigvis siger reglerne bare, at det skal være 'en fra Connery' - og det kan jo lige så godt være en læser!

Turneringen finder sted ved Pixel.tv i København, onsdag aften fra 18.30 - 22.00 - Der er uanede mængder ære, og også præmier på højkant. - og hvis du vinder, smider vi et par ekstra goodies din vej!

Hvis du har tid og lyst, til at være vores kriger i en seriøs omgang Trial by Combat, skal du skynde dig at skyde en mail til undertegnede, på [email protected]

Praktisk Info: 

Der spilles 1 mod 1, hver gang en kamp er slut bliver vinderen siddende og en ny udfordrer tager plads ved siden af – sådan bliver vi ved indtil vinderen er fundet. Den person som sidder tilbage når vi er færdige bliver kåret som “Kongen af kontoret,” og vinder turneringen. Der er naturligvis nogle fede præmier på højkant og ikke mindst æren, så skynd dig at få meldt til.

Hvis du har lyst og mulighed for at komme ind på vores redaktion på Nørrebro i København på en af de tidligere nævnte datoer, fra 19-22, så  meld dig til, fortæl gerne hvorfor du er kvalificeret til at være med.
Du vil hurtigst muligt få besked om du er blandt deltagerne.

Læs mere om turneringen på Pixel.tv

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce