Connery

Vil du gøre kæresten glad? Kvinder fortæller om de bedste ting, deres mænd har gjort for dem

Tip: Mad og varme er en god start

Kvinder brokker sig ofte over, at deres mænd ikke gør nok for dem. Forkæler dem nok. Overrasker dem nok. Modsat synes mange mænd, det virker ekstremt besværligt (og dyrt!) konstant at diske op med blomster og invitere på fine middage. Heldigvis kan meget mindre også gøre det. I en askreddit tråd bliver kvinder spurgt, hvad det sødeste, deres mænd har gjort for dem, er, og faktisk er der flere af tingene, der ikke kræver særlig meget. Faktisk handler en stor del af dem bare om, at hun skal være mæt. Og varm.

Og så er der også lige et par, du nok kun skal bruge, hvis du vil gå all in..

Chilledcashew

Jeg havde haft en hård dag, hvor jeg havde stået op i 12 timer, og jeg var helt smadret. Jeg kom hjem til et fyldt badekar med badesalt, tændte stearinlys rundt omkring i badeværelset, en kold øl ved siden af mig plus en buket blomster og mit yndlings slik. Jeg var lige ved at bryde ud i gråd.

Whoredress

Jeg ved ikke, om det her tæller som ”sødt”, men da vi begge var 17 år, fik han et fuldtidsjob for at hjælpe mig med at kunne flytte fra mine voldelige forældre.

Astin26

Hvert år tager min kæreste og jeg på en kunstfestival. Jeg nævnte en specifik kunstner, hvis værker jeg virkelig godt kunne lide. Jeg ville gerne købe, men jeg ville ikke bruge pengene. Uden at fortælle mig det fik min kæreste kunstneres kontaktinformationer og fik ham til at lave et specielt værk til mig. Min kæreste gav mig det til vores femårs dag, og hver gang jeg kigger på det, tænker jeg på ham.

H3rta

Han fjerner sneen fra min bil og tænder for varmen om morgenen.

Zdislennum

Han tænder for sædevarmen i bilen, inden jeg skal derud. Det er en lille ting, men det gør mig lige glad hver gang.

Kiwiqueen81

Når han tager på arbejde tidligt om morgenen, og der er koldt, fylder han en flaske med varmt vand og lægger den i sengen ved mig for at holde mig varm.

Brutallyhonestfemale

Min kæreste løfter hunden op i sengen til mig, når han selv tager på arbejde – hunden er for lille til selv at hoppe op.

Jenpaints

Hver morgen står min mand først op, hvilket betyder, han står imod den evige udfordring med at få mig op. Hvis jeg på nogen måde fryser, ved han, at jeg bare gemmer mig endnu længere ind under dynen. Jeg fryser altid mine fødder mest, så han er begyndt altid at give mig strømper på om morgenen, før han vækker mig. Jeg kan aldrig falde i søvn med strømper på, men nu vågner jeg ved, at han forsigtigt har givet mig et par strømper på, som, han synes, passer til den dag. Han gør sig endda umage med at vælge de helt rigtige strømper og spørger mig tit, hvad jeg synes om dagens valg. Jeg ville helt sikkert gifte mig med ham igen.

DaisyRage7

Vi var begge forkølede. Han blev hjemme fra arbejde, men jeg var nødt til at tage af sted, da jeg havde vigtige møder. Mens jeg var væk, handlede han ind og lavede middag. Da jeg kom hjem, stod det, han havde forberedt, klar på komfuret, og jeg ville ikke have det, fordi jeg var syg, og alt, jeg havde lyst til, var suppe med broccoli og ost. Og før jeg kunne nå at sige noget, siger han ”babe, jeg ved, hvordan du er, når du er syg, så jeg har lavet middag. Men jeg har også købt suppe med broccoli og ost, fordi jeg ved, det er det eneste, du vil have.” Han gør ting som det her hele tiden. Jeg er den heldigste pige i verden.

Kittenteacher

Det var koldt. Jeg var fuld. Han gav mig chips i sengen. Det var i det øjeblik, jeg vidste, jeg elskede ham.

Bettyb1114

Min mand ved, at min yndlingsting ved julen er at åbne gaver. Jeg elsker lyden af gavepapir og overraskelsen ved at se, hvad der er indeni. En jul besluttede han, at han ville pakke alt ind. Og nej, ikke bare alle gaverne, men også alt det slik, vi skulle servere i julen pakkede han ind i gavepapir. Han åbnede alle de små stykker slik for at pakke dem ind igen. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor længe han har brugt på at pakke alle de gaver ind. Jeg smiler stadig, når jeg tænker på, at han har gjort det for mig.

WrathChild94

Jeg arbejdede i en sandwichbiks, hvor jeg havde lukkevagt. Det betød, jeg var alene de sidste par timer, inden butikken lukkede, og så så længe, som det tog mig at lukke det hele ned. Vi var ikke officielt sammen endnu, vi datede måske egentlig ikke en gang rigtigt, vi hang bare ud og lærte hinanden at kende. Nå, men jeg synes altid, det var helt vildt uhyggeligt at være i butikken alene med dørene ulåst, så alle bare kunne gå ind. Jeg fortalte ham det en gang, og han begyndte at komme forbi, sad bare i lobbyen og lavede lektier og snakkede med mig, imens jeg gjorde rent. Når jeg så skulle lukke og låse dørene, gik han ud i bilen, ventede på mig, og kørte mig hjem, når jeg var færdig. Det er det sødeste, nogen nogensinde har gjort for mig. Jeg smiler stadig, når jeg tænker på det.

Roxy

Min mand og jeg indstiller altid bruseren på vidt forskellige måder. Han kan lide strålen meget hård, imens jeg vil have den blødere. Da jeg gik i bad den anden dag, kom jeg til at tænke på, at jeg aldrig skulle ændre indstillingen. Der gik det op for mig, at hver gang han har været i bad, ændrer han indstillingen tilbage til sådan, jeg kan lide det. Jeg har aldrig gjort det samme for ham.

Physicslover69

Hver gang, han skovler sne, sørger han for at skovle en sti fra døren til min bil, så jeg slipper for nogensinde at træde i sne.

[Kilde: Reddit]

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce