Connery

Viking Exotic Resort

6 dage i Caribien med mad, fri bar og vigtigst af alt - lækre modeller der opfylder alle dine lyster. Lyder det som en fantasi? Ikke på Viking Exotic Resort!

Efteråret er kommet, og du savner allerede det varme sommervejr (ikke eksisterende i år, men følg min tankegang). Du sidder og tænker over, hvor dejligt det ville være med en sommerferie. Du har været på Mallorca. Og Ibiza er bare for kliché. Hvad med at skrotte det sædvanlige og tage til Viking Exotic Resort? Det bliver en oplevelse for livet!

Jeg ved, at jeg ikke er den eneste, der - mildest talt - er pisseirriteret over det danske sommervejr (eller mangel på samme). Jeg er så hvid, at jeg nærmest er gennemsigtig, og jeg har brug for sommervejr, således at jeg faktisk kan se mig selv i spejlet uden at blive blind!

Samtidig har jeg også brug for at dyrke sex med lækre kvinder. Det er enhver mands ret! Og så vil jeg have serveret mad og drikke, når jeg har lyst. Og jeg gider ikke tænke på at skulle betale, hver gang jeg har lyst til alt det ovenstående.

Med Viking Exotic Resort kan alt dette lade sig gøre. For et mindre vederlag naturligvis. Her kan du tilbringe et antal dage efter eget ønske i den dejlige Dominikanske Republik, hvor du bor i en villa på resortet. Her kan du nyde den dejlige natur sammen med den pige (som du har valgt første dag). Men ikke nok med at hun bare holder dig med selskab, hun babber også dine løg, når det skal være. Og det er ikke Fede-Dorit modeller, vi snakker om her! Det er lækre modeller, der ikke bare spiller Mikado med dig og ellers spiller snotfornærmet. De føjer alle dine ønsker og skulle du dagen efter have lyst til at prøve noget nyt, så udskifter du hende bare med en anden model! Lyder det mandschauvanistisk og udnyttende? JA! Og er det ikke fedt?

Al mad og drikke er inkluderet i prisen, så på intet tidspunkt skal du have pungen op af lommen i løbet af din ferie. Med mindre du ønsker at benytte resortets privatjet eller helikopterservice. Men hvem har tid til det, når man har en model, der skal have sat tissebøfferne på grillspydet?

Reklamen bag Viking Exotic Resort siger, at man kan besøge dem året rundt, da vejret altid er godt. Nu vil jeg så sige, at der lige har været 2 orkaner i Caribien, men ellers har de jo ret. Du kan slippe for Danmark når som helst ved at tage til Viking Exotic Resort. Det er ifølge min hjerne den ULTIMATIVE ferie.

Jeg opsummerer: Ferie i Caribien, idylliske omgivelser, fri mad og drikke og SÅ MEGET SEX SOM DU LYSTER MED LÆKRE MODELLER
ANNONCE
Viking Exotic Resort
Hvem ville ikke tilbringe en uge med dem her?


Nu tænker du sikkert: "Ja, det lyder meget godt, men så er det sikkert herre-dyrt!" Og ja det er ikke helt billigt, men jeg har allerede ridset fordelene op, så lad være med at tude! 6 dage og 5 nætter koster 36.000 gode danske kroner (excl flyrejse). Connery (Pallisgaard) har valgt ikke at give mig en rejse dertil for at inspicere forholdene nærmere, hvilket jeg selvfølgelig er dybt skuffet over. Jeg har dog været i kontakt med Viking Exotic Resort, og de gik med til at udlevere en masse eksklusive billeder af pigerne og omgivelserne. Så jeg har lavet et galleri til jer, som du naturligvis tjekker ud, så snart du har læst færdig!

Til jer der sidder og tænker: "Hvis jeg dog bare ikke havde kæreste, så havde jeg taget afsted nu..."

Bare rolig - dig og kæresten vælger da bare Viking Exotic Resorts "Couples Threesome Package". Det er stedet, hvor man bare ikke kan kede sig!

Du kan læse meget mere om dette fantastiske sted og dets muligheder på Viking Exotic Resorts hjemmeside
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce