Connery

Vigtigheden bag vores stil og tøj

Stil og tøj er vigtigt i alle aldre, det gælder også for børn. Tøj er en måde at udtrykke os på, en måde at vise hvem vi er. Dette er næppe noget, børn tænker videre over, de vælger blot det, de synes er fedt netop i dette øjeblik. Men alligevel er deres tøj med til at vise, hvem de er, helt ubevidst. 


Lad dit barn vælge selv

Et barn bør altid have lov at vælge, præcis hvad de gerne vil have på. Selvfølgelig inden for rimelighedens grænser, det nytter ikke noget, de går rundt i shorts midt om vinteren, men generelt bør de have mulighed for vælge. Vælge om de gerne vil have den blå eller røde trøje på i dag, om det skal være de grønne eller gule bukser. Eller måske skal det være tøj med vilde mønstre eller mange farver blandet sammen. 
Det kan også være tøj med motiver på. Motiver der måske repræsenterer deres store interesser, som fodbold, heste eller måske en tegnefilmsfigur. Uanset hvad deres ønsker lyder på, bør du gøre dit bedste for at efterleve det. Et sted, hvor du har rig mulighed for at finde netop det tøj, der passer på netop dit barns ønsker, er luxkidz.dk. De har et kæmpe udvalg af tøj til børn. 

Fyldt med gode ideer

At du lader barnet være med til at vælge, behøver ikke betyde, at I skal vide på forhånd, præcis hvad I søger, før I begynder shoppingen. I kan blot sætte jer sammen omkring computeren og lade barnet kigge med, så I løbende kan gennemgå, hvad I hver især synes kunne være flot. Et af de mærker, som I helt bestemt bør tage et kig på, er det flotte mærke Konges Sløjd, som laver masser af lækkert tøj til både drenge og piger. De laver også meget andet end blot tøj. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce