Connery

Videoen til Marwans 'Århus V Veteran' hylder byens helte med et prominente cameos

En hyldest til Aarhus og byens veteraner

Marwan er tilbage, og han er stadig vred. "Fuck dem allesammen". 

Videoen til Århus V Veteran er lige droppet. Videoens farveløse udtryk overspiller samplingen af nyhedsklippet om det betonprægede Århus V, der lyder: "Det er jo en bydel, der mest er kendt for påsatte brande, stenkast mod politiet og gaderøverier."

Herefter går Marwan og L.O.C. i gang med fortællingen om stedet de er opvokset, om grindet for at hæve stedet til noget andet, end bare det mørke.

Århus V er meget mere farverig end som sådan, en historie videoen i sig selv fortæller med besøg fra en håndfuld veteraner i, blandt andre,;Stig Tøfting, Århus-borgmester Jacob Bundsgaard, Chris Christoffersen. 

Alt andet lige er Århus V i hvert fald mere farverig i dag, end da vores kære rappere voksede op: Nu får de nemlig selv lov til at fortælle historien, og i et vist omfang være rollemodeller for den nye generation.

ANNONCE
Århus V Veteran

Pressemeddelelse:

Marwan udgav i fredags den nye single ’Århus V Veteran’ feat. L.O.C. – en single der kommer forud for det kommende album ’Partisaner’ der lander på gaden d. 3. marts. Det er dog ikke alt.  På mandag d. 20. februar smider Marwan musikvideoen til den nye single ’Århus V Veteran’ – en musikvideo der mildest talt imponerer på alle parametre.

Det er det anerkendte produktionsselskab M2 Film, som står bag musikvideoen – der foruden Marwan og L.O.C. også rummer andre ’Århus V Veteraner’ som eksempelvis Stig Tøfting, Jacob Bundsgaard (Århus-borgmester), Chris Christoffersen (Pro. basketballspiller for Bakken Bears) samt den århusianske kunstner Hans Krull der ejer det ikoniske værtshus Under Masken.

Den nye single ’Århus V Veteran’ er en hyldest til Aarhus og byens veteraner – veteraner som har Aarhus bankende i blodet og som på forskellig vis både har præget Marwan og byens liv.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce