Connery

Video: Xpengs første offentlige test af flyvende bil

Xpeng X2 er i essensen en elektrisk drone i menneskestørrelse

Den kinesiske elbilsfabrikant Xpeng, kunne i weekenden gennemføre den første offentlige testflyvning af deres "flyvende bil" Xpeng X2. 

X2 er en to-sæders flyvende bil med et lukket cockpit, der med højeffektiv aerodynamik opnår den høj ydeevne under flyvningen. For at reducere vægten har XPENG X2 en komplet kulfiberstruktur. XPENG X2 kan flyves manuelt eller automatisk.

ANNONCE

Brian Gu, næstformand og President hos XPENG: "XPENG X2's offentlige fremvisning i Dubai er en milepæl for XPENG AEROHT og udviklingen af flyvende biler, og det er i det hele taget et stort skridt i XPENGs udvikling af fremtidens mobilitet."

XPENG X2 kan opleves på eCarExpo i Bella Center

XPENG AEROHT er et datterselskab af XPENG, der lancerer sine elbiler i Danmark i 2023. Derfor får danskerne på XPENGs stand på eCarExpo i Bella Center den 28.-30. oktober mulighed for at både at se og teste XPENGs smukke elbil P7 og lade sig fascinere af X2 på tæt hold.

Jens Olsen, direktør XPENG Motors Danmark: "Vi glæder os til at vise danskerne fremtidens transport. Det gælder både den nære fremtid med vores XPENG P7, der leveres til danskerne fra første halvdel af 2023, og den flyvende bil X2, som vi endnu ikke ved, hvornår kommer til at flyve i Danmark. Fælles for alle vores transportmidler er, at man sagtens kan mærke, at de er bygget af en software-virksomhed. De er et blik ind i, hvordan fremtidens transport bliver mere behagelig, sikker og grønnere."

Obs: XPENG X2 står på standen, men kommer ikke ud at flyve. Man kan til gengæld få en prøvetur i en af de XPENG P7, som holder klar til formålet uden for Bella Center.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce