Connery

Videnskaben har brug for dine dick pics

Forskerne vil studere de hårdeste nisser i verden. Pe-nisserne!

Som vi tidligere har rapporteret om, så er dick pics sjældent det mest sexede en mand kan gøre for en kvinde. Den slags billeder kan derfor ofte fremstå, som ret ubrugelige for andre end din partner eller de(n) sexglade person i dit liv... Indtil nu.

Ifølge Sciencealert opfordrer en forsker i Missouri nu tusindvis af mænd, til at sende billeder af deres penisser, så hun kan studere penisstørrelser. 
I videnskabens navn kan ingen begivenhed være for stor eller for lille at undersøge. Og slet ikke for sociologen Alicia Walker fra Missouri State University, som ønsker at foretage en dybdegående analyse, der undersøger længde, omfang og andre fysiske karakteristika.
Hun stopper dog ikke der, Walker vil nemlig også undersøge hvordan målene hænger sammen med mændendes oplevelser, følelser og opfattelse af selvværd, seksuelle kompetencer og præstationsangst.

ANNONCE
Videnskaben har brug for dine dick pics

Billederne skal selvfølgelig ikke være sexede dick pics (findes de overhovedet? - og hvis de gør kan de sendes til vores chefredaktør på mmv@connery.dk).(Red. PLEASE MAKE IT STOP!)

Walker har indtil videre modtaget på den gode side af hundrede billeder og håber at hun kan nå at indsamle 3.600 billeder inden projektets udløb - der skal jo være nok data at trække i på. 
Udover at sende billeder skal deltagerne udfylde et interview og/eller et spørgeskema. 

Forskningen i penisstørrelser har i mange studier været præget af fejlmålinger, da forsøgspersonerne blev bedt om selv at måle og rapportere resultatet tilbage til forskeren og det viser sig - ikke overraskende - at de selvrapporterede tal ofte var højere end de faktiske mål for forsøgspersonens penis. Lesson one for forskere: Mål selv efter.

For at undgå lignende fejl beder Walker forsøgspersonerne om at måle og sende billeder af deres lem i både slap og erigeret tilstand ud fra nogle forudbestemte retningslinjer.
Formålet med studiet er således ret nobelt i og med, at hun ønsker at undersøge hvordan mænds kropsbillede bliver påvirket, af at leve i en kultur, der lægger stor vægt på penisstørrelser.

Ønsker du at hjælpe videnskaben?

Det eneste krav er, at du er en biologisk mand (sorry SJW'ere, but it's a thing) og bo udenfor Ozarks regionen i Missouri. Sidstnævnte er et krav, da forskerne ikke ønsker, at der tikker billede ind af nogle mennesker, som de kender.

Dem der ønsker at deltage i studiet, kan gøre det ved at følge linket.

ANNONCE

Update!

Dr. Alicia Walker blev nødt til at stoppe forsøget før tid, fordi folk begyndte at sende billeder af Svampebob Firkant i stedet for billeder af deres kønsdele.

På trods af at billederne skulle bruges i forskningens navn, førte det kontroversielle emne alligvel til, at mange medier rapporterede misvisende om undersøgelsen og fik det til at lyde som om, at Walker, som forsker, ønskede uopfordrede dick pics. 
Derudover kan det have være problematisk, at nogle af medierne indikerede at Walker kun prøvede at undersøge, om der var en sammenhæng mellem en lille penis og lavt selvværd, hvilket kan have påvirket de mænd, der besad penisser større end gennemsnittet til ikke at indsende billeder af deres følgesvend.

På grund af den overvældende mængde joke-billeder, har Walker valgt at stoppe studiet og hendes universitet har nu slettet billederne.
Baseret på de resultater som forsøgets korte levetid leverede, så mener Walker, at det kan konkluderes at der er en sammenhæng mellem en lille penis og lavt selvværd.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Dinko Juric Dinko Juric

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt