Connery

Victorinox Jetsetter@work Alox

Et multitool du gerne må tage med på flyet!

Jeg er ikke en gennemført spejdertype, men faktisk har jeg som oftest en schweizerkniv med i min arbejdstaske. Man ved bare aldrig lige, hvornår man får brug for lidt survival-hjælp. Desværre har jeg i hele to omgange, på grund af den faste placering i tasken, oplevet at få konfiskeret en schweizerkniv ved security-tjekket i lufthavnen, fordi surprise: Man må ikke have en kniv med på et fly. 

Det er der heldigvis råd for, for kniven er egentlig ikke det vigtigste stykke værktøj, i sådan en metalklynge. Victorinox Jetsetter multitool. 

Den her nye fortolkning af Victorinox Jetsetter, byder på et lækkert stilrent design der også har taget en Red Dot Design award. Værktøjet er skabt til den moderne rejsende, og byder blandt andet på en saks, en kabelafisoleringsdims, en magnetisk stjerneskruetrækker, en nøglering, en oplukker og et 16 Gigabyte USB 3.0-drev. 

Er nødt til at få fingrene i sådan en størrelse, bare for at kunne grine af lufthavnspersonalet, næste gang de tror, at de skal konfiskere en "lommekniv". 

Jetsetter@work måler 19x58mm og vejer 28 gram. 

Du kan finde den på Victorinox.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce