Connery

Victorinox er klar med finmekanik til det robuste INOX ur

Hårdfør mekanisk urværk med 4 års efterspørgsel på bagen

Schweiziske Victorinox er kendt for at lave versatile og holdbare produkter, men det til trods, er det ikke et mærke der har fået den brede skare af urentusiaster helt op at flyve, da der ikke har været alt for megen fokus på den stadig stigende popularitet, som mekaniske urværker har sig. 

Det bliver der gjort noget ved nu, for med introduktionen af denne nye model, bygger Victorinox videre på det super hårdføre og ny-klassiske INOX ur. 

INOX-modellen har nemlig fået masser af kærlighed i de seneste år, og det har plandt andet budt på ure der kan modstå kampvogne og rumfart - hvilket er fede historier at kunne fortælle om et årmbåndsur. 

Med Victorinox INOX Mechanical, tager modellen et nyt skridt mod det, vi tror bliver en spændende fortælling udi succeshistorier. 

Det er første gang den hårdføre model er blevet udstyret med et mekanisk urværk, men det skal selvfølgelig ikke få modellen til at gå på kompromis med holdbarheden. Uret er blevet udsat for hele 130 produktspecifikke holdbarhedsprøver, for at sikre at uret kan leve op til INOX-navnet. 

Derudover udstyres denne model med en genemsigtig bagside der fremviser urværket, og den kommer i to udgaver - en med et træarmbånd med påsat læderrem og en mere rough version med stållænke. 

Urets pris lyder på 6.395 kroner med træarmbånd og 6.795 kroner med stållænke. 

ANNONCE
INOX Mechanical

Urkasse
43 mm stainless steel case (316L) with anti-scratch treatment on the bezel
Scratch-resistant, triple-coated anti-reflective sapphire crystal
Water-resistant to 200 m (20 ATM / 660 ft)
Screw-in case back
Protected screw-down crown

Urskive og rem
Super-LumiNova® on hands and indexes
Stamped dial with special “Swiss Army Officer’s knife” inspired guilloché
Date calendar at 4:30
Brushed & polished stainless steel bracelet (316L)
Or genuine wood strap

Urværk
ETA 2824-2 Swiss-made automatic movement

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce