Connery

Vi snakker brandert!

I byen med John Elton!

Hvert et ord er uvilligt. Jeg føler mig tvunget. Jeg vil ikke skrive. Så please, læs ikke artiklen - for min skyld!
Vi snakker brandert!
Artikler som denne, hvor man tænker: 'Hvorfor fanden skriver jeg det egentlig?', er virkelig noget møg. Det er yderst pinligt, men alligevel skal det ud. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men jeg tror jeg vil få det langt bedre. Vi snakker brandert.

Det er torsdag aften, samme dag jeg har været oppe i min sidste skriftlige eksamen, matematik på A-niveau. En eksamen som gik helt af helvede til, men som i det mindste er overstået nu. Jeg bliver ringet op af en af mine bedste venner, 'Hey jogke, skal du med på Absasugning?' (I min omgangskreds er 'at suge', at drikke ufattelig mange øl på ufattelig kort tid. Og Absasugning er derfor bare et andet ord for diskotek Absalon på Strøget. Jer der kender det, ved at det ikke ligefrem er toppen af poppen, men til gengæld er der fri fadøl for 30kr! Et stort plus) Egentlig ville jeg sige nej, men blev (som altid) overtalt.

Ca. 30 minutter efter det havde jeg været i bad, sat hår og alt hvad der nu engang hører til. Jeg stod nu i den lokale døgner og bad om fem kolde Tuborg. Jeg skulle spare, der ville jo være fri bar senere!

Lidt senere kommer jeg hen til min ven, hvor de sidder to gutter. To gutter som bestemt ikke havde tænkt lige så langt som jeg. Der sad de med en kasse øl, en flaske vodka og to liter juice. Og med mine 5 øl oven i hatten, havde vi nok at drikke!

Her sad vi så, tre mand i tre timer, med 'Boten Anna' på anlægget og sugede på et højt niveau (læs ovenfor). Og da vi endelig valgte at tage videre, var det som om, at benene ikke rigtig ville det samme som vi ville. Vi var stive - møg hamrende stive!

Indtil nu kan jeg stadig huske det hele, men må desværre indrømme, at hukommelsen hurtig forsvandt. Et af de kendte sorte huller opstod, fra det øjeblik jeg stillede mig i baren for anden gang, til jeg efterfølgende vågnede i bussen på vej til skole dagen efter. Den nedenfor skrevne historie, er derfor ikke af egen erindring, men derimod en pinlig genfortælling af, hvordan jeg opfører mig i fuld tilstand.

Jeg danser ikke - eller det vil sige, jeg troede ikke jeg dansede. På et tidspunkt spørger jeg i hvert fald min ven, om der ikke mangler nogle damer ved bordet. Han siger jo, og jeg trækker ham med ud på dansegulvet. En yderst pinlig situation, hvor jeg efter ganske kort tid, vælter ind i to dansende piger, så vi alle tre ligger på gulvet. Her burde jeg nok have sagt undskyld, men i stedet vælger jeg at sige: 'Så flyt jer dog for helvede - vi er faktisk nogle der danser!'.

De to piger, som åbenbart begge er tyskere, fatter ikke en krone af hvad jeg siger, og kigger derfor bare forvirret på mig. Jeg er på nuværende tidspunkt utrolig sur på dem, og min ven synes jeg er for pinlig at være sammen med og vælger derfor at gå tilbage til bordet. Hvad der så sker i de 20 sekunder det tager ham, at gå fra dansegulvet hen til bordet, er der ingen der ved, men det efterfølgende han så, var at jeg stod og RÅ-snavede med den ene tysker.

En tysker som eftersigende, ikke skulle være den smukkeste af slagsen (for nu at sige det mildt). Vi danser lidt, hvorefter jeg åbenbart føler en stor træng til at proppe begge hænder ned i bukserne på hende.

En handling jeg nok ikke skulle have gennemført. For på det tidspunkt står vi alene på dansegulvet, så alle kan se os. Der går derfor ikke lang tid før lyset fra diskokuglen bliver 'overdøvet' af kamerablitze.

Min ven synes det er lidt synd for mig, og vælger at trække mig (og dermed også tyskeren) hen til bordet igen, hvor vi kysser lidt videre. Hele 'affæren' varer godt 20 minutter, og vi skulle eftersigende ikke have sagt et eneste ord til hinanden. Hun var jo tysker, og jeg fattede ikke en meter af hvad hun sagde. Det er hvad jeg kalder kærlighed ved første hik.

Natten går, og jeg vælger efter adskillige fadøl, at lægge mig til at sove på en bænk. Mine venner fester lidt videre, men kommer på et tidspunkt hen til mig og siger, at nu skal vi hjem.

Da vi kommer udenfor ser vi så hende tyskeren siddende op af glasruden til Burger King med bræk udover sig selv. Min ven prikker mig på skulderen og peger på hende, 'hende har du været sammen med tidligere!'. Det tror jeg i hvert fald ikke på, og bliver ved med at benægte deres påstand. Også selvom de prøver at vise mig billeder fra deres telefoner.

Som altid, køber vi en bunke fastfood, spiser det og jeg siger farvel til de to andre gutter. Jeg vil sku ikke hjem. Hvad jeg herefter laver, aner jeg ikke, men jeg vågner i bussen på vej til skole klokken 9:50.

Jeg har det yderst dårligt, er træt og lugter af lort og vil egentlig hellere hjem og sove end at gå i skole (sjovt nok). Men i det øjeblik jeg træder ind af døren på skolen, møder jeg en af mine venner som siger: 'Jogke, er du fuld?' - Det kunne sgu jeg ikke benægte.

En ting er sikkert: Jeg skal ikke på Absalon før om lang tid, og jeg hader tyske trunter!

Hvad har i oplevet af sjove ting fuld tilstand? Det er nu det skal frem!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce