Connery

Vesterbro-rapperen CAS er efter tre års stilhed tilbage med ny single

"Singlen fremstår som et memoir, men også som en permanent afsked med en fortid, der har tynget rapperens professionelle liv"

Hvis du i forvejen kender til Vesterbro-rapperen CAS, har du sikkert også bemærket, at han har været væk fra rampelyset de sidste tre år.

Hvis du ikke kender til ham i forvejen, så kan du komme til det her.

Efter tre års stilhed er han nemlig tilbage med sin nye single Chancer, som er den første udgivelse siden 2016 og som samtidig varsler et lydmæssigt skift for rapperen. Det cinematiske lydbillede er en velproduceret hybrid mellem west coast genren og trap, som kommer til sin ret i en boblende 50/50 cocktail af melodiøst og melankolsk harmoni.

At tage chancer er i høj grad noget, rapperen er bekendt med og som på mange måder har defineret hans liv, og hans nye single giver os derfor nogle svar på, hvad dette har medført på den personlige konto. Singlen fremstår som et memoir, men også som en permanent afsked med en fortid, der har tynget rapperens professionelle liv - en fortid, som han har været så heldig at kunne tage afsked med. 

Uanset om du kender til CAS i forvejen eller ej, synes vi, du skal tage et lyt til sangen lige her. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Connery.dk Connery.dk

Følg på:
Facebook
Instagram
Twitter

Har du et tip om en god historie, eller vil du have muligheden for at blive model for Connery? Send os en mail på redaktionen@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt