Connery

Verge TS Ultra er et bæst af en elektrisk motorcykel

Denne finske kreation har et øjeblikkeligt trækmoment på 1200 Nm!

Verge Motorcycles er navnet på den finske virksomhed, der har et mål om at udvikle og producere den mest avancerede elektriske motorcykel i verden. Det lyder som et sjovt mål - og endnu sjovere bliver det, når man stifter nærmere bekendtskab med Verge TS Ultra, der blev præsenteret på CES 2023 i Las Vegas. 

Verge har bygget deres motorcykel op omkring en motor implementeret direkte i baghjulet - det er et valg, der gør op med rigtig mange spildte kræfter i overførslen fra mere traditionelle aksel- og kædetræk - og resultatet er et seriøst bæst af en motorcykel. 

ANNONCE
Verge TS - Verge Motorcycles - Verge TS Ultra er et bæst af en elektrisk motorcykel Verge TS - Verge Motorcycles

Verge TS Ultra superbiken har et pænt stat-sheet. Cyklen klarer 0-100 km/t på 2,5 sekunder - med et øjeblikkeligt tilgængeligt trækmoment på 1200 Nm, når man sætter gang i accelerationen. Hvis man ikke straffer motoren konstant, er rækkevidden på op til 375 kilometer på en opladning. 

ANNONCE
Verge TS - Verge Motorcycles - Verge TS Ultra er et bæst af en elektrisk motorcykel Verge TS - Verge Motorcycles

Cyklen kommer med forskellige batteristørrelser - men i 20,2 kWh-udgaven som taget op til 375 kilometer med sig, klarer den opladningen fra 0-80& på 25 minutter, fra en hurtiglader. 

Topfarten er 200 km/t - og på powerskalaen er den klar med 150 kW (201) hestekræfter. 

Verge Motorcycles forventer at kunne påbegynde leveringer i efteråret 2023 til en vejl pris på 44.900 euro - uden diverse afgifter. 

ANNONCE
Verge Motorcycles
Del

Seneste nyt