Connery

Verdenspremiere: Xbox Series X

Fremtidens Xbox lander i 2020

Microsoft har præsenteret deres kommende konsol. Næste generation hedder Xbox Series X. 

Den nye konsol tager en væsentlig afstikker fra tidligere Xbox-designs, med et stående design, der holdes meget simpelt. 

Xbox-chef Phil Spencer, fortæller at den nye konsol vil levere fire gange så meget processor-kraft som Xbox One X, på en mere stilfærdig og effektiv facon. 

ANNONCE
Xbox Series X

Series X kommer til at kunne levere "world-class visuals" i 4K ved 60 FPS, med mulighed for op til 120 FPS og 8K oplæsning. Kernen er et chipset, med processorkerner der er specialdesignet i samarbejde med AMD, og ray-tracing er selvfølgelig understøttet. 

Der er ikke mange opløsninger om grafikkortet, der indtil nu omtales som Xbox Series X GPU - til gengæld lover Microsoft at nedbringe loading-tider, takket være en næstegenerations SSD. 

Konsollen er designet til en fremtid med cloud-gaming, men det betyder ikke, at man frasiger sig fortiden og nutiden. Series X har både diskdrev, og er bagudkompatibel med de sidste tre generationer af Xbox-spil. 

Microsoft lancerer Xbox Series X op til jul i 2020 - ligesom PlayStation har planer om - og der arbejdes hårdt på en række eksklusive Xbox-spil, med de 15 dedikerede Xbox spil-udviklere. 

Et af spillene der vil være tilgængelig fra lanceringen er Senue's Saga: Hellblade 2, der designes til at kunne udnytte det fulde potentiale af den kommende konsol. Tjek traileren her:

ANNONCE
Hellblade 2
Del

Seneste nyt

Annonce