Connery

Verdens største Bitcoinbørs er lige blevet lidt større

Dette kommer i kølvandet på andre asiatiske landes kritiske forhold til kryptovalutabørser.

Den Tokyo-baserede børs bitFlyer er verdens største markedsplads for Bitcoin (målt på volume), og nu udvider den sine markeder ved at sikre sig en licens til at foretage finansielle aktiviteter indenfor EUs grænser.

Japan er mere venligsindet overfor Bitcoin end mange andre lande, hvilket er en af årsagerne til, at Japan dominerer den globale Bitcoinhandel, hvor 60% af den globale handel i kryptovalutaen foretages i japanske yen.

BitFlyer har rejst over 36 millioner dollar i venturekapital og bl.a. de nævneværdige investorer finder vi Mitsubishi.  
Den populære markedsplads for Bitcoin lancerede sig i USA forrige november, og angiveligt blev der handlet for $250 milliarder af den virtuelle valuta på bitFlyers platform i 2017.

ANNONCE
Verdens største Bitcoinbørs er lige blevet lidt større

Ifølge Bitflyer selv er det den eneste platform, der har en licens til handel med Bitcoin mellem Europa og Japan - to af de største markeder for Bitcoin.
Med denne licensaftale i hus er bitFlyer blevet verdens første Bitcoinbørs, der er reguleret i Japan, USA og Europa.

Først og fremmest vil bitFlyer kun tillade handel i Bitcoin/Euro-par, hvor de målretter professionelle investorer i.e. jo større volume i deres handel, jo bedre. 
Deres plan er at åbne op for nogle af de andre prominente kryptovaluta som Ripple, Ethereum og Litecoin og naturligvis andre fiat valuta i løbet af de næste par måneder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce