Connery

Verdens første hjemmekamera med 4K og HDR

eller noget i den stil: Panasonic kalder shotgun på titlen!

Verdens første hjemmekamera med 4K og HDR

CES2015 er så småt gået i gang, og Panasonic har været hurtigt ude med deres nyheder. En af de vildere, er deres nye videokameraer, 3 modeller, der alle på hver sin måde skulle være helt fantastiske. Tag nu bare topmodellen: HC-WX980.

4K-videooptagning med 4K fotomuligheder. Twin Kamera, med picture-in-picture optagefunktion (film far og baby på samme tid). HDR. Wi-Fi. 20x optisk zoom, ja og meget mere i en bare 360 gram tung indpakning. Det er da noget der kan få den halv-irriterende fest-filmende onkel helt op på den høje klinge!

ANNONCE

Hvis Panasonic selv skal sige det, kan du også bare bruge det dyre kamera som babymonitor, fordi: Hvorfor ikke?

Med en ny Twin kamera-funktion har du nu mulighed for at filme to billeder på samme tid. Du kan nemlig optage din egen reaktion samtidig med, at du på sædvanligvis filmer en vigtig eller sjov begivenhed med frontobjektivet. Det skyldes et ekstra objektiv på siden af LCD-skærmen, som kan vippes og optage fotografen, så det giver et sjovt billede-i-billede format.

Brug kameraet som babyalarm
Nu behøver du ikke længere både at investere i en babyalarm og i et videokamera. Med de nye videokameraer fra Panasonic kan du overvåge dit sovende barn i et andet rum på din smartphone med kameraernes nye babyalarm-funktion. Du kan tale til dit barn via din smartphone eller få besked, hvis dit barn græder, eller hvis der registreres andre lyde. Du kan også live streame video fra babyværelset over internettet ved hjælp af funktionen Ustream.

ANNONCE

Men spøg til side, det var bare en af mange spændende nyheder vi forhåbentligt kommer til at stifte bekendtskab med, over CES, de næste par dage.

Panasonic HC-WX970

Tilgængelig: Medio februar 2015

Pris: 9499,- kroner

Mere læsning: Panasonic website

Bonus: En lille 4K video optaget med kameraet - til jer med de vilde skærme!
Del

Seneste nyt

Annonce