Connery

Verdens første Dual-UHD gaming-skærm er klar til salg

Samsung Odyssey Neo G9 er en ultrawide, ultraskærm, der er klar til at skubbe rammerne for ultra-settings

Det går ikke stille for sig, når Samsung kaster sig ud i en nye produktkategori, og mens gaming nok ikke er et direkte synonym med elektronikmærket, har de over de seneste par år gjort sig særligt bemærkede med deres series af gamingskærme under Odyssey-navnet. 

Den vilde Samsung Odyssey Ark, værende en stor kurvet 4K skærm på 49" har indtil nu været hero-produktet, der har trukket gamernes øjne i retningen, men den skærm er nu overgået med et seriøst monster.

ANNONCE
Samsung præsenterer deres seneste gaming-indsigter under Gamescom 2023 - Verdens første Dual-UHD gaming-skærm er klar til salg Samsung præsenterer deres seneste gaming-indsigter under Gamescom 2023

Under Gamescom 2023, kunne Samsung afsløre, at den europæiske efterspørgsel på gamer-monitors over 50% er steget med over 600%, og de mener at den efterspørgsel er et direkte resultat af deres indsats, med at udbrede de kæmpestore Odyssey-skærme, og derfor er de nu klar med noget endnu større. Bigger, faster, stronger-style.

ANNONCE

Samsung Odyssey Neo G9 57" er navnet på det nye flagskib, der gemmer på et bæst af en skærm, som kræver en meget velproportioneret gamer-computer, hvis man føler for at teste skærmen til dt yderste. 

Odyssey Neo G9 er selvsagt en stor gamerskærm, med en størrelse på 57", men det bliver ikke mindre imponerende, når man hører de øvrige specifikationer: Skærmen er en dual-UHD-skærm, der altså giver en sammenlagt opløsning på to gange 4K - med en mulig opdateringshastighed op til 240 Hz. 

Det er et massivt bæst. 

Skærmen blev først annonceret som et showpiece under CES-messen i Las Vegas i Januar 2023, men nu er skærmen altså klar til gamere verden over - og premieren, den står til spilmessen GamesCom, hvor det gaminginteresserede crowd har mulighed for at prøve kræfter med skærmen. 

ANNONCE
Verdens første Dual-UHD gaming-skærm er klar til salg

Ultrawide ultraskærm

Det siger sig selv, at en ultrabred gamingskærm, der skal trække 4K i dobbelt tempo kræver en vis mængde tech. 

Den kurvede skærm benytter Quantum Mini LED-belysning, til at stille skarpt på skærmen, der omslutter synsfeltet, i en formfaktor, med et fysisk aftryk svarende til to styks 32" skærme sat side om side - lysstyrken trækker helt op til 1000 nits, mens opdaterngshastigheden på 240 Hz flankeres af en lynhurtig responstid på 1 ms, der tilsammen gerne skulle eliminere ghosting og screentearing, når man gamer tempofyldte spil i høj opløsning.

På tilslutningssiden er skræmen udstyret med både HDMI 2.1, Displayport 2.1 og en integreret USB-hub, så mus og keyboard kan trækkes direkte fra skærmen.

Kræver en ekstrem gamer-pc
Det siger sig selv, at det kræver et heftigt computer-setup, hvis man ønsker at kunne trække den store skærm - 4Kgaming er krævende nok i sig selv, så 4K-gaming med et display svarende til to, med en høj opdateringshastighed, kræver som minimum at af de bedste high-end gamer-grafikkort på markedet lige nu - hvad enten det hedder Nvidia GeForce eller AMD Radeon.

Hvilket setup kører samsung med den?

ANNONCE


Pris og tilængelighed

Samsung Odyssey Neo G9 57" er netop landet i handlen, hvor det forhandles til en vejledende salgspris på 18.999 kroner. 

Samsung Odyssey Neo G9 57"
Del

Seneste nyt