Connery

Verdens eneste 1:1 Bugatti Chiron i LEGO er kommet til LEGO House

Turen går til Billund!

I torsdags kunne Lego House løfte sløret for ankomsten af den eneste lifesize-LEGO-bygget Bugatti Chiron til Billund.

Midt på LEGO Square fik gæsterne akkompagneret af bilentusiast Christian Grau muligheden for at se bilen, som er udviklet af mere end 1.000.000 LEGO Technic-elementer og udelukkende kører ved hjælp af motorer fra LEGO Power Function-platformen.

Og selve afsløringen fik egentlig alle til at holde vejret, da selv LEGO-folkene, som skulle hjælpes ad med forsigtigt at løfte sløret af bilen, frygtede, at man fik elementer til at falde af.

Det lød nemlig fra en håndfuld af designerne og konstruktørerne fra Tjekkiet, at de under deres 13.000+ timers lange proces fra én klods til endelig bil havde mange øjeblikke, hvor tingene hoppede fra hinanden.

Bilen er udstyret med bagspoiler, hastighedsmåler, for- og baglygter, aftageligt rat og bremsepedal, alle fuldt funktionelle og bygget af 339 typer LEGO Technic-elementer.

I et konfettihav fik vi øjnene på Bugattien, og trods vi har været fascineret af bilen på de mange billeder og videoer, som florerer på nettet, så kan det på ingen måde sammenlignes med at se den i virkeligheden.

De vanvittige detaljer, som er lagt i at få tingene til ikke blot at være virkelighedstro i forhold til Bugattien, men også den opfindsomhed til at få tingene til at hænge sammen - selve det ydre af bilen er nærmest et 'tæppe' af LEGO!

Et sandt vidunder for LEGO-entusiaster, som kan drage mod LEGO House til og med d. 10. juni, hvor modellen vil være til fri skue for gæster på LEGO Square.

Læs mere om LEGO House her.

ANNONCE
Teknisk info

Indholdet i motoren:

- 2.304 LEGO Power Function Motors

- 4.032 LEGO TECHNIC gearhjul

- 2.016 LEGO TECHNIC krydsaksler

Vægt: 1,5 ton

Hestekræfter: 5,3 hk

Drejningsmoment: 92 Nm.
 

Del

Seneste nyt

Annonce