Connery

Verdens dyreste Apple Watch Case koster 133.000 kroner

Golden Concept Racing Sport Diamond

Golden Concept gør en dyd ud af at lave ekstraordinære og luksuriøse accessories til Apple-produkter, og det svenske brand har på det seneste haft stort fokus på at lave komplette cases til Apple Watch.

Seneste skud på stammen er deres watch-cace der har fået navnet 'The Racing Sport Diamond', der introduceres som den dyreste serieproducerede Apple Watch case i verden og er lavet til Apple Watch Ultra. Den er kompatibel med Series 1, 2 og det kommende Apple Watch Ultra 3. Med en pris på hele 133.000 kroner er det et accessorie for dem der virkelig ønsker at skille deres Apple Watch Ultra ud fra mængden med noget ret unikt.

Golden Concept beskriver selv 'The Racing Sport Diamond' som en unik kombination af design og luksus. 

Casen prydes af hele 1068 diamanter med en samlet vægt på 5,6 karat VVS diamanter. Hver diamant er omhyggeligt udvalgt for sin exceptionelle kvalitet og bliver indsat i casen gennem en krævende proces, og casen tager hele 46 timers håndværk at færdiggøre. 

Golden Concept producerer kun 10 udgaver af deres diamantbesatte-watchcase, og eksklusiviteten forstærkes af salgsprisen på 20.000 dollars - men så kommer den også med et ægthedscertifikat. 

Hvis du er interesseret i at eje den ret specielle watch-case, skal du være klar den 9. oktober 2024, når salget begynder.

ANNONCE
Golden Concept - Verdens dyreste Apple Watch Case koster 133.000 kroner Golden Concept
Golden Concept - Verdens dyreste Apple Watch Case koster 133.000 kroner Golden Concept
Del

Seneste nyt