Connery

Verdens dyreste Airbnb-boliger

De helt dyre!

Airbnb er et sted, mange af os har stiftet bekendtskab med, når vi har kigget efter billige alternativer, til dyre hoteller i storbyen. Men Airbnb kan også være med i den dyre ende, hvor man bytter sine hårdt tjente knaster for gode mængder af luksus. 

Især i Amerika, finder man de helt afsindige listings, men Europa er heller ikke helt væk. Her følger listen over de fem dyreste boliger på Airbnb. Du kan godt gå i gang med at spare op - med det samme.

Verdens dyreste Airbnb-boliger

1. Infinity pool i Rio

Midt i en tropisk jungle tæt på Rio de Janeiro finder man ’Casa do Luz’ eller ’House of Lights’. Og det er ikke uden grund, at den arkitektoniske perle til en gennemsnitspris på 38.500 kroner per nat er døbt lige netop det. Villaen er nemlig udstyret med en ganske unik glasarkitektur akkompagneret af et lydsystem. Måske kan du genkende villaen fra en film, tv-serie eller måske en reklamefilm. Rygterne siger, at man ikke har lyst til at tage hjem igen.

Gennemsnitspris per nat: 38.500 kroner.

Verdens dyreste Airbnb-boliger

2. Beachfront villa i Malibu

Hvem ville ikke gerne bo med panoramaudsigt over havet og fri adgang til en formidabel tagterrasse? I storslåede Malibu er du kun få skridt fra havet, og selve villaen overgår de flestes forventninger. Der er luksus til op over begge ører. Det er nok også derfor, at du skal betale den nette sum af cirka 29.500 kroner per nat for at opleve den stilfulde villa på egen hånd.

Gennemsnitspris per nat: 29.500 kroner.

Verdens dyreste Airbnb-boliger

3: Grandiøs mega-mansion ved South Lake Tahoe

14 soveværelser, 14 badeværelser og 26 senge kombineret med indendørs pool, game room, bar og terrasse med flere bålpladser. Lyder det som noget for dig? Du kan også se en film i den private biograf med plads til 23 mennesker eller slappe af i det store boblebad. Den ubeskrivelige mega-mansion ved South Lake Tahoe til en gennemsnitspris på knap 25.500 kroner per nat vil med al sandsynlighed give dig en oplevelse, du aldrig vil glemme. Der er også privat basketbane!

Gennemsnitspris per nat: 25.500 kroner.

Verdens dyreste Airbnb-boliger

4: Storslået strandvilla i Malibu

Malibu er kendt for de fantastiske strande og dyre villaer, og denne strandvilla med udsigt over havet er ingen undtagelse. Prisen per overnatning er cirka 25.000 kroner i gennemsnit, men så får du også en oplevelse i særklasse med 5 værelser og ligeså mange badeværelser til fri afbenyttelse. Hvis du er heldig, kan du endda spotte delfiner og sæler fra den indbydende terrasse.

Gennemsnitspris per nat: 25.000 kroner.

Verdens dyreste Airbnb-boliger

5: Imponerende perle med havudsigt på Mykonos

Det siges, at der ikke er nogen anden villa på den græske ø Mykonos, der kan sammenlignes med ’Villa Blue Horizon’. Med plads til 14 gæster fordelt på 4 soveværelser og 4 badeværelser er der lagt op til en formidabel ferie, hvor du og dine medrejsende kan nyde godt af villaens infinity pool og ikke mindst den storslåede udsigt over Middelhavet fra alle rum. For cirka 24.000 kroner i gennemsnitspris per nat kan den græske perle danne rammen om din næste (drømme)ferie. 

Gennemsnitspris per nat: 24.00 kroner.

Del