Connery

Verdens ældste tegneseriebutik Fantask står overfor konkurs - men en stor crowdfunding-kampagne ser ud til at kunne redde den!

Geeks unite!

I går meldte tegneseriebutikken Fantask, der er verdens ældste eksisterende af sin slags, at de står overfor en konkurs, og ser sig nødsaget til at lukke butikken til sommer, fordi nettet har overtaget salget.

Den udmelding har skabt genlyd iblandt både fans og mange af de store dagsblade, da butikken slet og ret er legendarisk. 

Ved du ikke hvad Fantask er? Stan Lee gjorde. 

Tegneseriebutikken der ligger på Skt Peders Stræde i Københavns indre by, er en vaskeægte nørd-butik, og nu slår nørderne sig sammen for at redde den.

På blot 15 timer har en Gofundme-kampagne, startet af iværksætter og tengeserie-elsker Benjamin Herbst, indsamlet intet mindre end 100.000 fra over 390 bidragsydere, der ser en nødvendighed i at lade butikken overleve. 

Crowdfunding-kampagnens ophavsmand beskriver missionen som følgende:

"Fantask SKAL overleve, men det kommer til at koste nogen penge. For en ting er, at de får dækket det hul de har nu, men så skulle de jo også gerne have en god start, på de næste 50 år. Derfor er beløbet på de 200.000, kun en start. Jeg så gerne at beløbet, endte på det dobbelte.

Derfor starter jeg med at smide 10.000 kr selv, og 10.000 kr fra mit firma.

Men husk, selv om du er på SU, så betyder HVER en krone noget. Så slagt sparegrisen, sælg de tegneserier du ikke læser mere (så du i fremtiden kan købe nogen i overstående), vær lige så god til at dele opslaget som Flash på speed, og gør hele verden den tjeneste, at bibeholde denne klenodie af et eventyr.

De bedste hilsner fra Benjamin, en stor fan af Fantask.

P.s. man kan højst donere 5000 kr af gangen, så skulle du have lyst til at donere mere, så må du gøre det over flere gange, fandt jeg ud af. "

Budskabet er hermed givet videre! 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt