Connery

Velkommen til årets mest vanvittige bilvideo: Ken Block's GYMKHANA 10.

Ken Block er tilbage!

Gymkhana 10

Gennem de seneste år, har Ken Block og Hoonigan-teamet lanceret den ene mere vanvittige stuntkørsel video efter den anden, og i år går det helt amok.

Med undertitlen: Ultimate Tire Slaying Tour, er der lagt i ovnen til en seriøs omgang brændt gummi. Endnu en gang godt supportet af Ford, Monster Energy, Toyo og Xbox Forza. 

Årets video finder sted på fem vidt forskellige lokationer, med fem vidt forskellige - vanvittige køretøjer. 

Tag med på vinterdrift i Sverige med den 380 hestes gale Ford Fiesta WRC Turbo. 

Næste stop er Detroit, USA med Hoonicorn V2 (1965 Ford Mustang med 6.7L V8 Twin-turbo og 1400hk), og en spøjs affære med en segway-kører. 

Tredje stop er Guanajuato, Mexico, hvor 2017 Ford Focus RX 2.9 Turbo med 600 heste, fyrer den af i de tætte gader i en gammel bydel, der heldigvis for fodgængere er lukket af for ræs - selvom et par Pinatas bliver skadet i forløbet. 

Fjerde og næstesidste stop står i Los Angeles, hvor den gode gamle Ford "The Cossie" Escort RS Cosworth lukker 645 hestekræfter ud af den gode gamle 2.0 liters, ind og ud af fabrikshaller og gennem en hidsig forhindringsbane i motor city. For ikke at glemme dværgudgaven af The Cossie, der også dukker op. 

Sidste etapes ære tilfalder den helt nye og totalt absurde Hoonitruck, en gennemsmadret Ford F-150, der har fået tævet 914 heste ud af den stakkels 3.5 liters V6-motor. Her fyrer blovk pick-up trucken af, på et eminent stykke af Route 66. 

19 minutters carporn-INSANITY!

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt