Connery

Var du vild med skurken i Avengers: Age of Ultron?

Her er James Spader-serien du IKKE vil gå glip af!

Var du vild med skurken i Avengers: Age of Ultron?

Det er ved at være et par år siden, at jeg for alvor fik øjnene op for James Spaders talent for at bære roller der emmer af selvhøjtidelighed, selvtillid og en uklar definition på godt og ondt.

Det var i rollen som Alan Shore, primært i Boston Legal, en spinoff-serie til The Practice. I rollen som den kvindebedårende, overvejende good-guy advokat, fik han mig hooket på legal-serier for første gang. Men på det seneste har han taget turen i skurkestolen, lige nu aktuel som Ultron, i den nye Avengers-film, men også i rollen som den kriminelle Red Reddington, i serien The Blacklist.

ANNONCE
Var du vild med skurken i Avengers: Age of Ultron?

James Spader har en helt ekstraordinær tilstedeværelse på skærmen, især når han sætter taletøjet på arbejde. Hvis jeg skal prøve at sætte det på en spids; Spader kan med en dialog, hvad Kevin Spacey kan med monologen, i House of Cards. Den er inkluderende og tankevækkende.

Flere journalister har også bemærket, at Spader er en helt speciel størrelse at være i nærheden af, hans personlighed skulle efter sigende, være både ganske seriøs og skræmmende. Skræmmende, fordi han har en orden til alt, og ikke tager alt med et smil. I et af de nyere interviews med magasinet Rolling Stone, at han trækkes med en art af tvangsneuroser. Det gør ham til lidt af en enspænder i privaten, men en helt fænomenal skuespiller. Fordi han har gode rutiner.

Rutineret er han i hvert fald, og hvis du, som jeg - Ikke kunne få nok af skurkerollen Ultron, bør du bestemt give The Blacklist et kig - Den kører blandt andet på Netflix for tiden.

ANNONCE
Avengers Ultron Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce