Connery

Vans UltraRange EXO Hi Gore-Tex MTE-3

Det lange navn gemmer på de mest teknisk avancerede støvler fra Vans, til dato!

Det er sgu da et par virkelig fede vinterstøvler!

Jeg får ofte spørgsmål omkring hvordan vi udvælger tøj og grej til vores modesider - folk har mange teorier: Er det købt og betalt? Skriver I kun om ting du modtager som en anden blogger? 

Hands down, skuffer jeg ofte, når jeg fortæller, at 95% af det vi skriver om, skriver vi ene og alene om, fordi det ser godt ud, løser et problem eller slet og ret er et godt produkt. Selvfølgelig har vi hænderne oppe over hovedet, når vi en sjælden gang er heldige at score en virksomhed, der både har et fedt produkt - og ovenikøbet vil give os penge, for at skrive mere uddybende omkring det - som en reklame: Men i det tilfælde er markeringen altså klar. 

Grunden til denne lille anekdote, er primært at jeg ikke har så voldsomt meget klogt at skrive, om disse ret så fede støvler fra Vans - og det ser så fjollet ud, at udgive en hel artikel med en enkelt sætning i, ikke? 

Det jeg kan fortælle om disse støvler, er at de ifølge Vans selv, er det mest teknisk avancerede outdoor produkt fra Vans til dato. 

ANNONCE
Vans UltraRange Exo Hi Gore-Tex MTE-3 - Vans UltraRange EXO Hi Gore-Tex MTE-3 Vans UltraRange Exo Hi Gore-Tex MTE-3

Vans UltraRange Exo Hi Gore-Tex MTE-3 er en videreudvikling at den ekstremt komfortable og holdbare Vans UltraRange sneaker - i denne model med åndbart og vandtæt Gore-Tex materiale, med 3M Thinsulate for og og en heftig terrængående ydersål. 

De her støvler er i essensen fodens svar på de ekstremt dyre skihandsker du går og ønsker dig - eller en skøn fusion af trenden med trekking-sko som modegenstand og Vans umiskendelige lifestyle-greb. Take your pick!

Vitnerstøvlen med det lange navn kommer i fire forskellige farvevarianter (Tjek i galleriet) - og er allerede i udvalgte butikker og på Vans website nu. Vejledende salgspris: 1749,- kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce