Connery

Vans og Palace Skateboards lancerer ny hybrid sneaker: Palace Vans Low

To ikoniske skatermærker teamer op

Vans Skateboarding og det britiske mærke Palace Skateboards har slået sig sammen for at introducere en spritny sneakermodel til sneakerfans og skateboardentusiaster. Den nye skomodel, Palace Vans Low, er en innovativ hybrid af to tidligere populære modeller: Steve Caballero 'Half Cab' og Mike Carroll-signaturmodellen.

Palace Vans Low har adopteret de hvide kontrast syninger og sålen fra 'Half Cab', mens snørrebåndssystemet og udskæringen er hentet fra 'Mike Carroll'-modellen. Kombinationen giver en unik fusion, der giver et friskt streetwearlook.

ANNONCE
Vans x Palace - Vans og Palace Skateboards lancerer ny hybrid sneaker: Palace Vans Low Vans x Palace

Skoen er tilgængelig i sort eller hvid, fremstillet i en kombination af perforeret læder og ruskind. Sneakeren prydes af begge brands logoer, der erstatter det traditionelle Half Cab-logo på siden og tungen af skoen.

Som en ekstra bonus for fans, lanceres også to t-shirts med 'Palace Vans Low'-grafik på forsiden.

Fejringen af denne lancering er ikke uden humor. Palace og Vans Skateboarding har produceret en 'Internal Only'-film - en film lavet "kun for Vans-medarbejdernes øjne." Filmen er skrevet og instrueret af Palace's Stuart Hammond PWBC, med skateboardprofferne Rory Milanes og Danny Brady fra både Palace og Vans i hovedrollerne.

ANNONCE
Vans - Internal Only
Del

Seneste nyt