Connery

Vandpiber

- Nu kan du tage del i den hyggelige stemning der er omkring en vandpibe.

I løbet af de seneste par år er vandpibe-kulturen blomstret op i Danmark. Cafeer, med det specielle formål at slappe af med en god vandpibe, er skudt op rundt omkring i Danmark. Handlen med vandpibe tobak foregår efterhånden i hver eneste etniske kiosk og vandpiber er efterhånden også blevet en eftertragtet vare i de blandt danskerne.

Man kan med andre ord sige at danskerne har taget denne livsstil til sig, men hvad er det der gør den speciel og hvordan bruger man sådan en fætter?

Den afslappede fornemmelse af at sidde med en vandpibe har gjort ryger kulturen populær igen. Men det skal være vandpibe med en god frugt tobak der bliver serveret, og ikke en Prince Light eller almindelig pibe. Frugttobakken er med til at give vandpiben et uskyldigt omdømme da den hverken indeholder nikotin eller tjære.

Men der er noget superhyggeligt over at sidde samlet over en vandpibe. Jeg var for nylig i Tyrkiet hvor vandpibekulturen har eksisteret længe og der er det næsten som at få dessert. Men det er en vidunderlig og hyggelig måde at afslutte et måltid på eller sidde og diskutere verdenssitutionen omkring. Det har i hvert fald resulteret i at jeg har købt sådan et vandpibe kræ med hjem og den er allerede blevet taget i brug adskillige gange.
ANNONCE
Vandpiber
Men skulle I ikke selv have mod på at investere i en vandpibe, kan stemningen omkrig dem nydes på adskillige cafeer i København. Blandt andet kan cafe Nani på Finsensvej 18 anbefales. De har 9 forskellige slags tobak og serverer også mad og drikke.

De kan også erhverves på nettet og her skal i tjekke sider som www.roolig.dk og www.vandpiben.dk men prislejet er ret højt og det kan bedre betale sig at udnytte en udenlandsrejse til at gøre dette indkøb. Jeg endte med at betale 220 danske kroner for min. Det var med en del tobak, kul og rene mundstykker til et års tid eller to. Det samme ville have kostet et sted mellem 600 og 1000 kroner herhjemme.

God fornøjelse i vandpibens verden.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce