Connery

Valve Steam Deck: Den nye Steam-baserede spillekonsol lanceres til februar

Virksomheden bag Counter-Strike og Steam har netop skudt gang i forhåndsreservationer af deres nye maskine

Da Valve i foråret 2021 annoncerede, at de ville bevæge sig ind på hardware-markedet, var der mange der lyttede spændt. Den håndholdte konsol Valve Steam Deck, der måske mest ligner en konkurrent til Nintendo Switch, er et spændende take på mobil gaming - og fordi maskinen alene er tiltænkt håndholdt gaming (og ikke kan tilslutning til et tv som Nintendo Switch) er den heller ikke nødt til at være helt så hårdt spændt op på hardware-komponenter som gængse konsoller. 

Steam Deck skulle oprindeligt have været lanceret i efteråret 2021, men som så mange andre producenter, måtte lanceringen skydes, på grund af den globale komponentmangel. 

ANNONCE
Valve Steam Deck

Nu har producenten endelig og officielt lukket op for forudbestillinger, med levering af de første håndholdte konsoller i februar 2022. 

Ikke alle spil på Steam er tilgængelige på Steam Deck, men oversigten har Steam gjort nemt fra deres bibliotek på Steamklienten, hvor man kan se hvilke spil der allerede er forbeholdt til Steam Deck.

Valve er også klar med konsollen til det danske marked, og når man rammer forudbestillingssiden, er priserne præsenteret i Euro. Steam Deck kommer i tre forskellige udgaver, der varierer på lagerpladsen: 64GB, 256GB og 512GB - priserne starter ved 419 euro (3120 kroner)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce