Connery

Usher - Looking 4 Myself [Anmeldelse]

Vi tager et kig på Ushers nyeste udspil

2 ud af 6 stjerner
Label: RCA
Kunstner: Usher
Titel: Looking 4 Myself
Releasedato: Ude nu
Usher - Looking 4 Myself [Anmeldelse]
Looking 4 Myself er Ushers syvende studiealbum og repræsenterer det han selv kalder "revolutionary pop", der er en musikgenre med "udgangspunkt i tidens lyd".

For igen at bruge Ushers ord, så er der tale om "en fusion af electro, R&B, pop, soul og hip-hop". Der blev jeg så lidt klogere - tror jeg nok.

Tracklist:

Can’t Stop Won’t Stop
Scream
Climax
I Care For U
Show Me
Lemme See (feat. Rick Ross)
Twisted (feat. Pharrell)
Dive
What Happened To U
Looking 4 Myself (feat. Luke Steele)
Numb
Lessons For The Lover
Sins Of My Father
Euphoria

DELUXE EDITION:
I.F.U.
Say The Words
2nd Round
Hot Thing (Feat. A$AP Rocky)

Fundamentet for Looking 4 Myself har sikkert været ganske velmenende, men et sammensurium af gæsteproducere, som  Diplo, Rico Love, Jim Jonsin, Salaam Remi, Pharrell Williams og Max Martin, for blot at nævne en håndfuld, har resulteret i hvad der bedst kan beskrives som en musikalsk udgave af en  mellemøstlig bazar i højsæsonen.

Nogle vil måske mene, at Usher er i høj hastighed på den store R&B klinge, men det foregår absolut ned af bakke, for selvstændige initiativer er der ikke mange af. 

Herre gud, der er tale om et stabilt stykke musikalsk håndværk, men det virker lidt som om, at Usher har forsøgt at gabe over en lidt for stor mundfuld med sin "revolutionary pop".

Titelnummeret Looking 4 Myself minder mest af alt om noget, der er gravet op af hans kasserede numre fra starten af 00'erne. Simpelt, enkelt og måske ligefrem pinligt?

Skal man endelig ud og købe/downloade, kan jeg kun anbefale, at man går helt ud og anskaffer DeLuxe Edition, for her er der trods alt lidt af en optur i form a I.F.U., der momentvis giver minder om hvem Usher er og hvad han musikalsk formår, når hitmaskinen er smurt.

Looking 4 Myself er en passende titel og jeg håber inderligt, at Usher leder videre, for dette album skriver sig på ingen måde ind i historiebøgerne, med mindre man slår op i kapitlet "Ligegyldig metervare-R&B".
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce