Connery

USAs førende pillegrill har ramt markedet i Danmark

Grill med WiFi, temperaturstyring og velsmagende røg.

Mens kul- og gasgrill har domineret markedet det seneste stykke tid, er der nu nyt legetøj til grillentusiasterne. 

Traeger-grillen.

Danske Backyard Living har hentet den amerikanske grill Traeger hjem til Danmark, som er en grill, der kører på træpiller. Konceptet er tiltænkt som en nem og overskuelig måde at grille på, men mest af alt for at undgå farlige situationer med smeltet fedt og flammer. 

Konceptet blev allerede lavet 30 år tilbage af Joe Traeger, som oplevede en ret uheldig fedtbrand i baghaven. Derfor ønskede han sig en mere sikker måde at grille på - så man ikke risikere at miste øjenbrynene hver gang man smider gris på grillen! Han var den første på markedet med konceptet, og har i de efterfølgende år været pioneren inden for træpille-grillen. 

Grillens pro-modeller har indbygget WiFi-funktion, kaldet WiFire - konceptet giver muligheden for at styre temparaturen via sin smartphone. Det kan være alt fra den perfekte stegning til kødet, eller hvis man lige skal ned og hente de sidste flutes ved bageren - her kan man trykke 'keep warm', og så daler grillens temperatur ned til 70 grader med fokus på en mindre lune-effekt. 

Grillen er dobbeltisoleret, så pilleforbruget mindskes og selve temperaturen holdes jævn - selv i frostvejr i vinterperioden. Temperaturpræcisionen lander på +/- 3 grader. 

Træpillerne fås i forskellige varianter og sorter, så man kan justere røgsmagen efter eget behov og lege gastromand i baghaven.

Grillen er på det danske marked pr. dags dato 20. november 2017.

Se nærmere på de nye modeller på Traegergrill

USAs førende pillegrill har ramt markedet i Danmark
Del